Annonce
Viborg Nyt

Sådan forløb det, da Vanilia afholdt konfirmations-modeshow

Modeshow Vanilia. Privatfoto
Annonce

Viborg: Vanilia valgte efter grundige corona-overvejelser at afholde deres traditionelle konfirmations-modeshow i ny forklædning.

De kommende konfirmander skal ikke snydes, så længe man har mulighed for at gøre det på en ordentlig måde og følger myndighederne retningslinjer. Det har vi gjort til punkt og prikke, lyder det fra Vanilia i en pressemeddelelse.

Der var sprit, masker og god afstand. Dørene åbnede i god tid, så der ikke opstod kø i døren. Teatret var ikke fyldt som normalt, da der var sædeafstand mellem tilskuerne og modellerne bar maske. Den store candy-bar var udskiftet med uddelte goodiebags, og så var der besøg af Lilly, som fortalte om de nye smukke kollektioner.

Dagen var fyldt med inspiration og god stemning for de kommende konfirmander, hvor der i modsætning til tidligere år ikke var mulighed for at prøve eller købe kjoler på teateret. Man kan i stedet løbende komme forbi butikken.

Så trods Corona er det stadig muligt at holde arrangementer - blot på en ny måde, lyder det fra Vanilia, der mærkede stor forståelse for restriktionerne blandt deltagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Viborg Nyt

Adventsudstilling over to gange

Viborg Nyt

Ansvar bliver man bare klogere af

Viborg Nyt

"Fem Fede Dage" på Viborg Gymnasium

Annonce