Annonce
Viborg Nyt

Selta får alligevel lov at åbne: Vi er meget glade

Selta får alligevel lov til at åbne fra 1. marts - til glædelig overraskelse for indehaver Kåre Christensen. Arkivfoto: Preben Madsen
Regeringen valgte at gå imod indsatsgruppens indstilling om ikke at åbne butikker på over 5000 kvadratmeter. Det betyder, at møbelforretningen Selta i Viborg alligevel får lov til at åbne med tidsbestilling.

Viborg: Mange danskere havde onsdag formiddag indfundet sig bag skærmen for at høre, hvad regeringen og samarbejdspartierne helt præcist havde valgt at lempe i forhold til genåbningen 1. marts.

Blandt dem var indehaver af Selta, Kåre Christensen, der med egne ord "var klistret til skærmen som et lille barn".

Og han fik sig en positiv overraskelse, da justitsminister Nick Hækkerup som noget af det første fremlagde, at man - mod indsatsgruppens anbefalinger - alligevel har valgt at tillade butikker over 5000 kvadratmeter at åbne. Så længe det sker med tidsbestilling.

- Vi er meget glade for, at der er kommet en åbning. Bare det at kunne få folk ind i butikken - det glæder vi os meget til. Det var helt uventet, at den kom ind fra sidelinjen, siger Kåre Christensen.

Det lyder til, at der er blevet lyttet til jer, da regeringen har valgt at gå imod indsatsgruppen på dette område?

- Ja, det er dejligt. Det var også om noget uretfærdigt. Det var rart at se, at det kan gøre en forskel, når nogle påpeger det. Som jeg har hørt det, har man arbejdet med forskellige prognoser, og der betyder de her store butikker reelt set ingenting i forhold til yderligere smittespredning.

Har I en plan for, hvordan I skal gribe tidsbestillingen an?

- Det skal vi have fundet ud af nu. Det skal jo gøres så forsvarligt som overhovedet muligt, og der kommer helt sikkert et oplæg på, hvordan det skal gøres, og så følger vi det til punkt og prikke, slutter Kåre Christensen.


Det var rart at se, at det kan gøre en forskel, når nogle påpeger det.

Kåre Christensen, indehaver af Selta


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

'Vi er Viborg' skal have ny formand

Viborg Nyt

Smil det smitter ikke

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Viborg Nyt

Naturture med Jann Ribergaard

Annonce