Annonce
Viborg Nyt

Seniorer mødtes til forberedelse af årets Seniorfolkemøde

13 deltagende idrætsforeninger var forleden samlet til et forberedende møde for motionsdelen af Seniorfolkemødet på Sønæs til juni. De 13 foreninger var Glad Dans, VGF, Cyklistforbundet Viborg, Viborg Hallens Motionscenter, Krop og Kultur, DGI Midtjylland, KVIK Seniorliv, VFF, Bjerringbro IF, Fodslaw Viborg, Sport på Tværs Stoholm, Viborg Idrætsråd og Viborg Kommune. Privatfoto
Annonce

Viborg: Repræsentanter for 13 idrætsforeninger var forleden samlet til de forberedende møde for motionsdelen på årets Seniorfolkemøde på Sønæs den 24. juni. 19 idrætsforeninger vil til Seniorfolkemødet præsentere en lang række aktiviteter for aktive seniorer i Viborg Kommune. Idrætsaktiviteterne spænder vidt fra petanque, krolf og qi gong til styrketræning, vandreture, dans, gymnastik og meget meget mere.

Som publikum til seniorfolkemødet har man mulighed for at få en god snak med de mange forskellige idrætsforeninger i motionsteltet og se flotte opvisninger. Det bliver også muligt, selv at blive aktiv på dagen, når blandt andet Glad Dans Viborg byder op til fællesdans.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce