Annonce
Viborg Nyt

Sidefløj ved hotelbyggeri rejst

I de seneste uger har håndværkere arbejdet inde i hotelprojektet. Fra denne uge har der igen været udendørs aktivitet ved Peak 12 Hotel, hvor en kæmpekran med stort nøjagtighed hejser betonelementer på plads til hotellets sidebygning. Foto: Louis Schmidt-Lund
Opførelsen af Peak 12 Hotel går helt som planlagt. I sidste uge blev sidefløj opført.
Annonce

Viborg: Udefra betragtet har aktiviteten på hotelbyggeriet ved siden af Tinghallen været lav de seneste par uger. Det skal man dog ikke lade sig snyde af, for der har været håndværkere i sving uden for synsvidde.

- Projektet har ikke været neddroslet på grund af ferie, tværtimod. Håndværkere har arbejdet inde i bygningen med opgaver som el, vvs og tømrerarbejde, oplyser direktør Lene Christensen, Bach Gruppen.

Byggebranchen har på nogle områder været ramt af lidt corona-restriktioner, også Bach Gruppens projekter, men alt, hvad der har kunnet holdes i gang, er blevet det.

- Helt overordnet kører hotelprojektet helt efter planen, forsikrer Lene Christensen.


Helt overordnet kører hotelprojektet helt efter planen.

Lene Christensen, Bach Gruppen


I denne uge har der således igen været masser af udvendig og synlig aktivitet ved hotelbyggeriet, hvor en kæmpe af en gul kran tårner sig op. Når eller alle forberedelserne er på plads, kan kranen på ganske kort tid løfte forproducerede betonelementer på plads det rette sted.

Det er imponerende, hvordan fire mænd ganske let kan lempe et tonstungt element på plads med stor nøjagtighed, når elementet stadig hænger i luften. De sidste, nøjagtige centimeter eller millimeter korrigeres efterfølgende med store koben.

Sidebygningen skal ind mod hotellet op i fem etagers højde, suppleret med to lidt lavere bygninger ud mod Fælledvej. Peak 12 Hotel kommer til at rumme 150 værelser, som navnet antyder fordelt på 12 etager. De øverste af de 16 etager skal være lejligheder.

Foto: Louis Schmidt-Lund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til Mødrehjælpen

Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Annonce