Annonce
Viborg Nyt

Skoda i Viborg er kåret til landets bedste

Skoda i Viborg er kåret til landets bedste - det skete ved en samkomst i Vejle. Pressefoto
Der tilfaldt Skoda i Viborg en fornem hæder i sidste uge, da Skoda-forhandlernes egen pris som årets bedste gik til Sølvsten Biler.
Annonce

Viborg: På det årlige stormøde for alle Skoda-forhandlere på Hotel Vejlefjord blev Sølvsten Biler og Skoda Viborg på Lundborgvej hædret med prisen som Årets Skoda-forhandler 2019. Det skriver Sølvsten Biler i en pressemeddelelse.

Titlen tildeles af den danske Skoda-importør og udløser ud over den ærefulde titel et tilskud på 10.000 kroner til en fest for personalet. Men frem for alt ligger der i titlen naturligvis en stor portion anerkendelse for den præstation, som teamet hos Skoda Viborg har ydet.

Titlen som årets Skoda-forhandler vinder man ved at have ydet de bedste resultater på en lang række specifikke målepunkter vedrørende blandt andet kundetilfredshed, salg og service.

Med i kapløbet om titlen var ikke mindre end 50 danske Skoda-forhandlere, men i sidste ende var det altså viborgenserne, der scorede højest og løb med den eftertragtede titel.

- Vi er naturligvis utroligt stolte over at have modtaget den her anerkendelse. Vi kan tydeligt mærke, at det betyder rigtigt meget for vores Skoda-team og for alle 75 medarbejdere i virksomheden, siger Steffen Christensen, direktør hos Sølvsten Biler, som ud over at sælge og servicere Skoda også er forhandler af Volkswagen, Seat samt Audi servicepartner.

- Da vi efter første kvartal af året kunne konstatere, at vi lå helt i top i konkurrencen, besluttede vi os for at gøre en ekstraordinær indsats for at fastholde positionen, hvilket lykkedes i det meste af perioden, så vi samlet set opnår den bedste placering, udtaler René Møller, som har stået i spidsen for Viborgs Skoda-team.

Annonce

Håber på endnu en titel

Sølvsten Biler modtog tilsvarende hædersbevis i 2017, hvor virksomheden modtog prisen som Årets Volkswagen-forhandler 2016.

- Det er meget tilfredsstillende, at vores vedvarende fokus på kvalitet og udvikling af blandt andet kundetilfredshed, arbejdsprocesser og medarbejdermotivation fortsat berettiger til topplaceringer i branchen. Det fortæller os, at vi er på rette vej, fortsætter Steffen Christensen.

- Nu er vi spændt på, om vi også løber med titlen som Årets Volkswagen-forhandler 2019. Vi ligger lunt i svinget til at løbe med titlen, men intet er afgjort, før konkurrencen slutter ved årsskiftet, slutter den tilfredse bilforhandler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce