Annonce
Viborg Nyt

Slut med lyntest i Viborg: Falck lukker testcenter i Liseborgcentret

Næsepoderne på Liseborgcentrets halgulv skal fra 1. februar finde sig noget andet at lave. Falck lukker nemlig alle sine lyntestcentre. Arkivfoto: Morten Pedersen
Efter knap halvanden måned lukker Falck til februar sit lyntestcenter i Liseborgcentrets idrætshal.

Viborg: Alle Falcks 49 lyntestcentre i landet lukker 1. februar.

Det vil sige, at også Viborgs center for corona-test med hurtigt svar må dreje nøglen om, når januar bliver til februar.

Det er ellers ikke længe siden, lyntestcentret i Liseborgcentret slog dørene op. Det skete en tidlig og våd morgen den 17. december, hvor cirka 60 borgere havde stillet sig i kø.

Årsagen til Falcks tidlige lukning af sine lyntestcentre er, at to andre udbydere af hurtigtest, Carelink og SOS International, vandt den nye udbudsrunde. Fra 1. februar vil det dermed være de to udbydere, som står for at levere lyntest på statens regning.

Ambulancedirektør hos Falck, Jørgen Mieritz, sagde tirsdag aften til Ritzau, at Falck slet ikke kunne være med på de priser, der blev budt ind, og at det derfor ikke længere kan betale sig for koncernen at holde testcentrene kørende.

Carelink eller SOS International har endnu ikke meldt noget ud om, hvor vidt de eventuelt skulle ønske at fortsætte driften af de Falck-centre, som lukker til februar.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Annonce