Annonce
Viborg Nyt

Sponsorbesøg hos Sortebrødre Gruppe

Sorte Brødre Gruppe samlet i det nye opholdssted, som Viborg Borger- og Håndværkerforening har doneret 25.000 kroner til. Privatfoto
Annonce

Viborg: En flok glade spejdere fra Sortebrødre Gruppe har haft besøg af bestyrelsesmedlem i Viborg Borger- og Håndværkerforening, Hans-Henrik Madsen.

Med sig havde han 25.000 kroner til spejdernes nye tilholdssted på Teglmarken 241. Her boltrer spejderne sig på en grund på 19.000 kvadratmeter og en skov, der er lige så stor. Grunden med de nybyggede sheltere og bålhytte blev indviet i august af formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Mads Panny.

Indvielsen blev en festlig dag, men Hans-Henrik Madsen udtrykte ønske om at besøge spejdergrunden, når alle spejderne var der for at få et indtryk af samspillet mellem den store grund og spejderne. Det møde fandt sted i sidste uge.

- Vi er i Borger- og Håndværkerforeningen glade for, at vi kan være med til at sikre gode rammer for spejdernes ude- og friluftsliv, sagde Hans-Henrik Madsen ifølge en pressemeddelelse i forbindelse med besøget.

Ved den lejlighed kunne Sortebrødre Gruppe i øvrigt byde velkommen til spejder nr. 50 i alders-gruppen 6 til 13 år.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Går du i teatret?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Jagten på stenalderens kystjægere

Viborg Nyt

Et sidste farvel til Carte Blanche

Viborg Nyt

Fondsmillioner sikrer multisal

Viborg Nyt

Den anden MeToo-bølge er over os…

Viborg Nyt

Dracula i Viborg Musiksal

Viborg Nyt

Forestilling: O Sole Mio

Annonce