Annonce
Viborg Nyt

Status mandag: Kun 12 ud af 150 gågadebutikker har åbent

Anne Hermann fra Vi er Viborg har oplevet mange forskellige reaktioner fra butikkerne i løbet af onsdagen. Foto: Morten Dueholm
Næsten hele Viborgs gågade er lukket ned, men butikkerne kæmper videre.
Annonce

Viborg: I denne uges avisudgave af Viborg Nyt, kan man læse mange forskellige historier om, hvordan butikker, restauranter og foreninger forsøger at løse de problematikker, der har fulgt i kølvandet på corona.

Historierne er nedslag - og det er blot få blandt mange. Man kan reelt fortælle en historie fra hver eneste af de butikker, der er lukket ned, eller som fortsætter. Det er der desværre bare hverken plads eller ressourcer til at afdække på disse avissider.

Mandag morgen var blot 12 ud af 150 gågadebutikker åbne, lyder det fra Vi er Viborgs Anne Hermann. Og læser man avisen tirsdag eller onsdag, kan det tal sagtens være ændret.

Til gengæld er der godt gang i at sende pakker ud fra butikkerne.

Annonce

80 pakker mandag

At der er købelyst hos kunderne og handlekraft blandt mange butikker, kan man blandt andet se ved antallet af pakker, der sendes afsted.

Fredag blev 27 pakker sendt ud i Viborg Kommune - mandag var det tal steget til 80 pakker på én dag.

- Det er kommet fuld fart på leveringerne. Det er nærmest eksploderet, og derfor skal vi finde ud af, om det kræver ekstra hjælp for at få alle pakkerne ud, lyder det fra en i situationen glad Anne Hermann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Viborg Nyt

Sidefløj ved hotelbyggeri rejst

Annonce