Annonce
Viborg Nyt

Stort byggefirma har fået sit eget hus i Viborg

Joakim Østergård viser rundt i showroomet, hvor du blandt andet kan få det indblik i byggeprocessen. Foto: Morten Pedersen.
HusCompagniet er flyttet ind på Ærøvej for at være tættere på de lokale kunder.
Annonce

Viborg: Der er allerede solgt to huse, siden HusCompagniet forleden slog dørene op til en afdeling i Den Hvide Fabrik på Ærøvej i Viborg, og det glæder teamet bag. Tilgængelighed er således kodeordet i en strategi, der både skal gøre det nemmere for kunderne at opsøge HusCompagniet, men også øge antallet af byggerier i Viborg og omegn.

- Vi vil gerne være tæt på lokalt. Flere kunder har spurgt ind til muligheden for at komme til os i en Viborg-afdeling, og det ønske efterkommer vi nu. Afdelingen i Viborg bliver HusCompagniets afdeling nummer 15 i Danmark. Tidligere var den nærmeste afdeling i Herning, siger afdelingschef Joakim Østergård.

I forvejen har HusCompagniet i mange år været synlige i Viborg med en række byggerier og udstillingshuse, men nu øges denne synlighed væsentligt. Den nye afdeling har således facade ud mod Vestre Ringvej og Bilka-rundkørslen. Samtidig bliver det med daglige åbningstider fra mandag til fredag lettere for kunder - eller de der overvejer at blive kunder - at kigge ind og få en snak med HusCompagniets ansatte samt se det nye showroom.

- Alle, der skal bygge nyt eller overvejer det, er velkommen. Man skal ikke bestille en tid. Duk bare op. Det er uforpligtende at komme her og snakke med os, siger salgschef Michael Gade, der også gerne åbner afdelingen op om aftenen eller i weekenden, hvis der er behov for det.

Han er en af de ansigter, som kunderne fremover vil møde lokalt i Viborg. Lige som byggerådgiver Anja Maria Wright bor han i Viborg.

- Vi vil gerne være nærværende, og det er en stor fordel, at vi kender lokalområdet, fordi vi selv er herfra, siger hun.

HusCompagniet foran den nye afdeling på Ærøvej: Byggeleder Thorbjørn Egedal, byggerådgiver Anja Maria Wright, salgschef Michael Gade og afdelingschef Joakim Østergård. Foto: Morten Pedersen.
Annonce

Unikke designs

I det nye showroom kan kunderne sammensætte deres unikke hus som i et puslespil. Her kan der vælges mellem lofter, trægulve, murstenstyper og døre samt vinduer - ja alt, hvad der skal være i et hus. En hel afdeling viser således en række muligheder inden for bad og toiletløsninger, mens en anden har fokus på selve den tekniske del af byggeriet.

- Mange kunder vil gerne følge med i, hvordan vi bygger. Den mulighed har man i vores showroom, hvor de får mulighed for at kigge ind bag muren, før huset står klart, siger Joakim Østergård.

Det sidste giver tryghed - noget som HusCompagniet har som kerneområde.

- Vi har brugt en årrække på at udvikle det, som vi kalder kunderejsen. Vi tager os af alt og kunden kan nyde rejsen imens. Der betales ikke, før vi giver kunden nøglerne, og vi inddrager kunden undervejs. Med alle de regler der i dag er ved et nybyggeri er det rart for kunderne, at vi tager os af det også, siger Michael Gade.

Hvert hus fra HusCompagniet er et unikt design. Der er derfor ikke tale om typehuse, og kunderne sammensætter selv deres drømmehus sammen med firmaets tegnere. Hertil kommer en solid erfaring fra firmaet, der er Danmarks største af sin slags. At afdeling nummer 15 er kommet til at ligge i netop Viborg er ikke tilfældigt. Her er et marked, men byens vækst spiller også ind.

- Viborg og byens opland er et superdriftigt område, hvor der sker meget. Det vil vi naturligvis gerne være en del af, siger Joakim Østergård.

Der planlægges et åbent hus i den nye afdeling på Ærøvej før jul, og datoen meldes ud senere. Allerede den 17. november er der dog åbent showroom, lige som man hver søndag kan se firmaets udstillingshuse på Arnbjerg Fælled. Og så er der åbent i den daglige åbningstid på Ærøvej - eller efter aftale.

I showroomet kan kommende husejere samle deres hus som et puslespil ved at vælge inventar, gulv, loft, mursten.. ja alt hvad et hus behøver. Foto: Morten Pedersen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce