Annonce
Viborg Nyt

Sur smiley og bøde til Jensens Bøfhus i Viborg: Belægninger med krydderier og fedtede overflader i køkkenet

Jensens Bøfhus på Hjultorvet har fået en sur smiley. Foto: Eskil Lyngsøe
Jensens Bøfhus i Viborg har fået en sur smiley af Fødevarestyrelsen for utilstrækkelig rengøring. Direktøren for Jensens Bøfhus fortæller, at fejlen er en menneskelig fejl.
Annonce

Viborg: For omkring to uger siden var en repræsentant fra Fødevarestyrelsen på visit ved Jensens Bøfhus på Hjultorvet.

Det, der mødte kontrollanten, levede ikke op til de forventede standarder, og bøfhuset fik derfor en sur smiley og en bøde på 15.000 kroner.

Årsagen til bødeforlægget var mangelfuld rengøring. Styrelsens kontrollant kunne således konstatere, at der blandt andet var belægninger med krydderier på varmeskabet, fedtede overflader på inventar i køkkenet og mørke belægninger under sæbedispenseren ved håndvasken.

Direktøren for Jensens Bøfhus kalder det en menneskelig fejl, at restauranten nu har fået en sur smiley. Foto: Eskil Lyngsøe

Ifølge Anders Nikolaisen, som er direktør i Jensens Bøfhus, skal fejlen ikke findes i restaurant-kædens system. Han påpeger, at kæden har 20 ud af 21 restauranter med glade smileyer.

I stedet påpeger han, at det er en menneskelig fejl, som han kalder meget beklagelig.

- Vi ordner renlighed og hygiejne ud fra nogle bestemte systemer, men ligesom i mange andre af livets forhold er systemet ikke mere sikkert end de mennesker, der betjener dem, siger Anders Nikolaisen.

- Nu har vi fået en sur smiley her, og det er absolut en for meget. Det tager vi meget alvorligt, siger han.

Annonce

Ikke i Viborg næste gang

Da fejlen ifølge direktøren er en såkaldt menneskelig fejl, kan han ikke garantere, at kæden ikke begår fejl igen. Han har dog tillid til, at det ikke bliver i Viborg.


- Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at det ikke skal ske igen. Det betyder, at restauranten i Viborg får ekstra lektiehjælp, hvis man kan kalde det det, og så gennemfører vi selv ekstra kontroller internt i restauranten.

Anders Nikolaisen, direktør for Jensens Bøfhus


- Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at det ikke skal ske igen. Det betyder, at restauranten i Viborg får ekstra lektiehjælp, hvis man kan kalde det det, og så gennemfører vi selv ekstra kontroller internt i restauranten, siger Anders Nikolaisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Nye kostråd - spis planterigt

Viborg Nyt

Pølsevognen fylder 100 år

Viborg Nyt

Rasmus forunderlige rejse

Annonce