Annonce
Viborg Nyt

Sur smiley til burgerbar: - Det er en hovsa-fejl, og der er rettet op på det

The Burger Concept. Foto: Morten Pedersen
Fødevarestyrelsen har givet The Burger Concept en bøde på samlet 20.000 kroner. Bøden er givet på baggrund af en utilgængelig håndvask og støv og spindelvæv på et loftsrør.
Annonce

Viborg: The Burger Concept i Viborg blev for tre uger siden udstyret med en sur smiley.

Fødevarestyrelsens laveste karakter blev uddelt på grund af en uorganiseret håndvask og et støvet rør med spindelvæv over det, Fødevarestyrelsen kalder "produktbærende overflader".

Helt konkret drejede problemerne vedrørende håndvasken sig om, at den var blevet brugt til at hælde en rest fra en iskaffe i. Der lå derfor isterninger og papir i håndvasken, hvilket fik styrelsen til at betegne den som "ikke let tilgængelig."

The Burger Concept. Foto: Morten Pedersen

The Burger Concepts direktør Morten Franck Jakobsen anerkender, at Fødevarestyrelsen har fulgt sin procedure, men fortæller, at han synes, der i højere grad er tale om en svipser end et generelt problem. Han forsikrer samtidig om, at det, der ikke var i orden til tjekket, er der blevet rettet op på siden.

- Der er nogen, som har tømt en iskaffe i håndvasken, og den skulle have været smidt ud. Den håndvask skulle selvfølgelig være fri, men det er lidt en hovsa-ting. Vi har en god dialog med styrelsen, vi har skiltet omkring håndvasken, og vi har fået lavet det rør, der var problemer med. Jeg mener altså, at vi har rettet op på fejlene, siger Morten Franck Jakobsen.


- Der er nogen, som har tømt en iskaffe i håndvasken, og den skulle have været smidt ud. Den håndvask skulle selvfølgelig være fri, men det er lidt en hovsa-ting. Vi har en god dialog med styrelsen, vi har skiltet omkring håndvasken, og vi har fået lavet det rør, der var problemer med. Jeg mener altså, at vi har rettet op på fejlene.

Morten Franck Jakobsen, direktør for Burger Concept


Begge forseelserne er blevet straffet med en bøde på 10.000 til burgerbaren. Bødens størrelse, mener Morten Franck Jakobsen, er høj, i forhold til de fejl der er blevet begået.

- Personligt synes jeg, at den er i overkanten, men de har bare fulgt deres procedure, så der er ikke så meget at gøre ved det. Det er altid træls, når sådan noget sker, og det er ikke de standarder, vi normalt går efter, siger han.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Langt flere katte i danskernes hjem

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Det blev et andet boom end forventet

Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Annonce