Annonce
Viborg Nyt

Sur smiley til salat- og sandwichbar: - Jeg føler mig magtesløs

Kylling & Co i Overlund har modtaget en sur smiley for belægning på en plade i en opvaskemaskine. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Den 7. oktober blev Kylling & Co i Overlund tildelt en sur smiley fra Fødevarestyrelsen. Årsagen til det kritiske prædikat var, at Fødevarestyrelsen vurderede, at restaurantens rengøring var mangelfuld.

Nærmere bestemt drejede det sig om lyserøde belægninger på de indvendige flader på en bagplade i restaurantens opvaskemaskine.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Det er vildt uretfærdigt i mine øjne. Jeg har trods alt været i branchen i mange år, og jeg har aldrig vidst, at man skulle rengøre bagved en bagplade. Det har jeg simpelthen aldrig fået vist, siger Marianne Skærlund, som overtog Kylling & Co Overlund i sommer.

Annonce

Savner vejledning

Udover den sure smiley modtog sandwich-restauranten også en bøde på 10.000 kroner.

Marianne Skærlund er først og fremmest utilfreds med, at hun ingen vejledning har fået.

- Jeg føler mig magtesløs. Jeg ville bare gerne have vidst det, men der er ingen hjælp eller vejledning. Jeg spurgte kontrollanten, om han kunne vise mig, hvad jeg skulle gøre, men jeg fik at vide, at så skulle jeg kontakte et eksternt firma, siger Marianne Skærlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Viborg Nyt

Donation til Mødrehjælpen

Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Annonce