Annonce
Viborg Nyt

Sushi-restaurant holder frivilligt lukket lidt længere

Carsten Nielsen vælger frivilligt at holde restauranten i Karma Sushi lukket lidt længere. Arkivfoto: Morten Dueholm
Mens en stribe restauranter tripper for at åbne mandag den 18. maj, så afventer Karma Sushi helt bevidst med sin åbning. Først i pinsen kan man besøge restauranten.
Annonce

Viborg: Der er åbent for takeaway, men Karma Sushi har endnu til gode at have en spisende gæst i restauranten.

9. april - midt i en corona-tid - slog restauranten dørene op for første gang til en noget anderledes ankomst på det viborgensiske sushimarked.

Siden er der sendt masser af rå fisk ud af huset, og Karma Sushi har fået en ”forrygende start i Viborg”, som daglig leder Carsten Nielsen formulerer det.

Og netop derfor er han faktisk ikke helt klar til at åbne den 18. maj, hvor det ellers er bebudet, at de danske caféer og restauranter igen må invitere kunder inden for.

- Vi har stadig ikke fået det sidste inventar til restauranten, men det er sådan set ikke en forhindring for at kunne åbne. For os handler det mere om, at vi ikke kun sælger mad, men også gode oplevelser, der giver god karma. Og det skal man mærke, når vi for første gang åbner for, at man kan spise i restauranten. Og det sker ikke på en mandag eller tirsdag, hvor alle andre restauranter i øvrigt også åbner, siger Carsten Nielsen.

I stedet venter Karma Sushi med at åbne til pinsen – med første åbningsdag fredag aften den 29. maj.

For Carsten Nielsen er det også vigtigt at melde ud nu, da han allerede har fået en del opkald om bordbestilling og helst ikke vil have, at folk går forgæves.

- Vi åbner for at tage imod bordbestillinger en uges tid før. Gæsterne kan bestille bord med to timers interval, så hvis man bestiller klokken 12, så skal man gerne forlade restauranten igen klokken 13.30, så der kan komme nye ind klokken 14, fortæller Carsten Nielsen og fortsætter:

- Det er naturligvis kun noget, vi praktiserer i corona-tiden. Når alt er normalt igen, må man sidde lige så lang tid, man vil. Men hvis vi skal have det til at fungere med de gæster, der gerne vil besøge os, bliver vi nødt til at gøre det på denne måde.

Og lige for god ordens skyld: Selvom restauranten ikke er åben, fortsætter Karma Sushi med at lave takeaway.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce