Annonce
Viborg Nyt

Tak for kaffe: Rema 1000 sender 25.000 kroner til søndags-slabberas

Så er der kaffe for 25.000 kroner. Rema 1000 Marsk Stigs Vej donerer. Foto: Morten Pedersen

Viborg: Lige nu er der ingen af de frivillige, der skænker kaffe i kopperne til "Søndagskaffe", som jo organiserer kaffe og kage-komsammener blandt kommunens ældre borgere.

Men når der igen må brygges i fællesskab, er der en del flere penge at arbejde med. Foreningen har nemlig modtaget 25.000 kroner fra Rema 1000 på Marsk Stigs Vej.

- Om nogen kan vi i butikkerne mærke, hvor hårdt det går ud over de ældre mennesker i øjeblikket, fortæller købmand Sandra Lucassen om valget af netop Søndagskaffe som modtager af donationen.

Hun fortsætter:

- Jeg synes, at det er verdens fedeste koncept, at vi - når der ikke er corona-restriktioner - kan samle de her enlige mennesker over 75 år en gang om måneden. De sidder ofte alene hjemme og har stort behov for at møde andre, fortælle og høre historier.

Donationen skaber stor glæde - og pengene kan meget vel allerede være øremærket én særlig begivenhed allerede nu:

- Jeg skrev på Messenger til folkene bag Søndagskaffe, at jeg havde en pulje penge til dem. De blev sindssygt glade. Jeg kunne forstå på dem, at de længe har gået med tanker om at holde en sommerfest for at sprede budskabet om gruppen, og det kunne måske lykkes med de her penge, fortæller Sandra Lucassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

'Vi er Viborg' skal have ny formand

Viborg Nyt

Smil det smitter ikke

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Annonce