Annonce
Viborg Nyt

Tankstation åbner ved Rema 1000: Uno-X har nye standere klar om få uger

Uno-X i Viborg får en søster - og den kommer til at ligge i Arnbjerg ved Rema 1000. Foto: Morten Dueholm
Om få uger kan man tanke benzin og diesel ved den nye Rema 1000 i Arnbjerg. Uno-X åbner standere ved ind- og udgangen til købmandens parkeringsplads.
Annonce

Viborg: Mandag den 6. januar begyndte arbejdet – og om to til tre uger vil de første biler kunne få fyldt tanken på den nye selvbetjenings-tankstation Uno-X ved Rema 1000.

Planerne om at bygge tankstationen har længe været på tegnebrættet, og da først godkendelsen blev givet, begyndte det at gå hurtigt.

Virksomheden skriver selv i en pressemeddelelse, at:

- Uno-X vil være billigst i lokalområdet og tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive regionens flotteste og mest brugervenlige.

Distriktspartner hos Uno-X, René Thygesen, supplerer:

- Uno-X ved Arnbjerg Centret 3 i Viborg bliver den første i området. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser, siger René Thygesen, der også lover ”en topmoderne tankningsoplevelse” med fire kørebaner, skærmtag og hurtig betalingsautomat med kontaktløs kortbetaling og mobilepay.

Distriktspartner René Thygesen glæder sig særligt over beliggenheden i det nye område, hvor tankstationen får til huse lige ved til- og frakørslen af motortrafikvejen og i et helt nyt stort boligområde i Arnbjerg.

Den nye Uno-X tankstation bliver virksomhedens anden i Viborg. Den anden er placeret på Lundvej 1 i Viborgs vestlige del.

Folkene bag Uno-X tanken i Viborg lover en topmoderne selvbetjeningsstation. Pressefoto
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce