Annonce
Viborg Nyt

Endegyldigt slut: Mathias Mens Wear havde sidste åbningsdag efter 27 år i gågaden

Efter 27 år med lange arbejdsdage og korte weekender har Ole Rømer og makkeren Bjarne Andersen lukket tøjbutikken Mathias Mens Wear. Stort set alt var solgt inden sidste åbningsdag - selv inventaret i butikken. Foto: Flemming Sørensen
I lørdags lukkede Mathias Mens Wear efter 27 år med butik i gågaden. Stort set alt blev solgt ved ophørsudsalget - inklusive alt inventaret.
Annonce

Viborg: Der blev serveret pølser og fadøl til de kunder, der stak hovederne indenfor hos Mathias Mens Wear til forretningens allersidste åbningsdag lørdag. Til gengæld var det stort set også alt, hvad forretningen havde at byde på, for med ganske få undtagelser var samtlige varer blevet solgt i løbet af den seneste tids ophørsudsalg. Alt inventar i forretningen var såmænd også blevet solgt - så de to ejere, Ole Rømer og Bjarne Andersen, brændte ikke inde med meget mere end en samling slips.

- Det er gået over al forventning. På den måde er det blevet en lykkelig afslutning på 27 år her i forretningen, fortalte Ole Rømer, da Viborg Nyt var forbi få dage før den endelige lukning.

- Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne mødet med kunderne helt vildt. Men jeg kommer ikke til at savne at arbejde seks dage om ugen, som jeg har gjort de sidste 47 år, siger Ole Rømer.

- Nu er det blevet tid til at nyde livet. Jeg kommer til at spille golf og sejle - og lave noget god mad. Det glæder jeg mig til. Jeg har aldrig haft fri en hel weekend, bortset fra de gange, jeg har skullet deltage i en begravelse eller skullet gå Hærvejsmarchen.

Netop Hærvejsmarchen har han gennem et halvt århundrede brugt sin eneste årlige friweekend på. Og her har han en rekord, som formentlig aldrig bliver slået. Han er nemlig den eneste, som har gennemført den længste distance på to gange 45 kilometer hele 50 gange.

- Så langt kommer jeg ikke til at gå i år. Jeg vil tro, jeg nøjes med to gange 20 kilometer. Men selvfølgelig skal jeg deltage, siger Ole Rømer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce