Annonce
Viborg Nyt

Tidligere bilmand i førersædet hos Poul Erik Bechs erhvervsafdeling

Bo Kandborg Jørgensen har siden årsskiftet været partner og erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg. Pressefoto
EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg får ny mand ved roret. Pr. 1. januar er viborgenseren Bo Kandborg Jørgensen ansat som ny partner og erhvervschef. Han kommer med erfaring fra både ejendomsmægler- og bilbranchen.
Annonce

Viborg: Det er gået godt, siden EDC Poul Erik Bech i Viborg startede en erhvervsdel op for tre år siden. Ifølge virksomheden er det allerede nu lykkedes at få en markedsandel på over 20 procent.

Den udvikling vil man i EDC gerne styrke yderligere, og derfor har Bo Kandborg Jørgensen siden årsskiftet været ansat som ny erhvervschef og partner. Det skriver EDC i en pressemeddelelse.

Bo Kandborg Jørgensen kommer med 24 års erfaring fra bilbranchen i Viborg, men har siden 2017 arbejdet med salg og vurdering af boliger hos Danbolig i Viborg.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et dygtigt og velfungerende team og bidrage til at føre erhvervscentret sikkert videre med mit store lokale netværk og kendskab. Jeg ser meget frem til at beskæftige mig med en bred palet af opgaver fra udlejning af de mindre detaillokaler til større projekter med industrivirksomheder, siger Bo Kandborg Jørgensen.

Ansættelsen af Bo Kandborg Jørgensen glæder Søren Leth Pedersen, der er partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus:

- Vi er rigtig glade for, at Bo skal stå i spidsen for centret, da han kommer med erfaring for handel mellem virksomheder og har et stærkt lokalt netværk. Vi ser ham derfor som den helt rigtige til at føre erhvervscentret videre til næste niveau og opnå en højere markedsandel og stærkere position i området sammen med resten af det stærke team, fortæller Søren Leth Pedersen.

Bo Kandborg Jørgensen er 49 år og bor i centrum af Viborg med sin kone Vibeke og deres seks børn. Han er opvokset i Holstebro, men har boet i Viborg siden 1983.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce