Annonce
Viborg Nyt

Tinghallens store sal er færdig før tid

Dansk Halbyggeri, der opfører det nye kongres- og musikhus i totalentreprise for Viborg Kommune, vandt totalentreprisen foran 11 indbudte virksomheder. Pressefoto
Byggeriet i Tinghallen har været i gang længe. Og nu står den store sal allerede klar - 10 dage før den stadig optimistiske målsætning om 1. december.
Annonce

Viborg: Da man sigtede på aflevering af Tinghallens store sal den 1. december 2019, var de fleste skeptiske. Men nu er tvivlen gjort til skamme. Koncertsalen med de tilhørende nødvendige driftsfaciliteter som toiletter og garderobe var nemlig klar til aflevering allerede onsdag den 20. november 2019. Et halvt år før den oprindelige plan.

- Trods kompleksiteten har vi hele tiden været optimistiske omkring ibrugtagningen af store sal den 1. december 2019, siger projektchef Bent Storgaard fra Dansk Halbyggeri, og fortsætter:

- Men vi har nok også været de eneste, der har troet på det. Det er derfor ekstra glædeligt, at vi gennem et tæt samarbejde med projektets aktører, ikke mindst med bygherre, kan gøre ibrugtagningen af koncertsalen mulig allerede nu.

Bent Storgaard fortæller, at der også er så god fremdrift på foyerområdet, at det forventes færdigt før tid.

Tinghallen har været og er stadig et komplekst byggeprojekt med både ombygning, tilbygning og nybygning. Hele projektet forventes færdigt til maj 2020.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce