Annonce
Viborg Nyt

To store informationsaftener på Mercantec

Mercantec, Viborgs største uddannelsesinstitution, er vært ved to store informationsaftener om både de mange erhvervsuddannelser og EUX, samt HHX, HTX og EUX på Midtbyens Gymnasium. Pressefoto: Mercantec
Onsdag den 15. januar byder samtlige erhvervsuddannelser og EUX på infoaften, mens Midtbyens Gymnasium HHX, HTX og EUX holder lignende møde den 21. januar.
Annonce

Viborg: Viborgs største uddannelsesinstitution, Mercantec, er i den kommende tid vært ved to store informationsaftener.

Onsdag, den 15. januar klokken 19 på H.C. Andersens Vej 9 står studievejledere, undervisere og elever klar til at fortælle om Mercantecs mange erhvervsuddannelser. De kommende elever vil også få information om EUX, der giver mulighed for at kombinere en erhvervsuddannelse med en studentereksamen.

På informationsaftenen kan kommende elever få indblik i følgende uddannelser: Auto, data og it, elektronik, hotel og restaurant, el og automatik, smede og industriteknik, VVS og energi samt bygningsfagene tømrer og gulvlægger, anlægs- og bygningsstruktør, bygningsmaler og ejendomsservice. Ligeledes kan man få viden om uddannelserne inden for kontor, detail og administration. Man kommer til at høre meget mere om studiemiljøet, praktikpladsgarantien, løn- og ansættelsesvilkår, jobmulighederne i brancherne og de mange muligheder for videreuddannelse.

Annonce

Fremtidens studenter

Informationsaftenen om de gymnasiale uddannelser, HHX, HTX og EUX på Midtbyens Gymnasium bliver holdt tirsdag den 21. januar klokken 19 HHX på Vinkelvej 20 og de øvrige på H.C. Andersens Vej 9. Samtidig holdes der infoaften om uddannelsen inden for Automatik- og robotteknologi, der også får placering på Midtbyens Gymnasium. De kommende studenter vil få indblik i det unikke studiemiljø, elevrådets arbejde, fredagscafe og det sociale liv, som bliver en del af det spritnye gymnasiemiljø.

Rektoren, undervisere, studievejledere og elever er klar til at fortælle mere om Midtbyens Gymnasium, der eksempelvis er det eneste gymnasium i landet, der tilbyder en studieretning i Jura og Apple Business i HHX.

Annonce

To nyheder på HTX

For de elever, der vil have naturvidenskab på det allerhøjeste gymnasiale niveau, er HTX på Midtbyens Gymnasium en oplagt mulighed.

Som noget helt nyt tilbyder HTX studieretningen Sundhedsteknologi, hvor samfundsfag, biologi og teknologi arbejder med samfundsudfordringer. Derudover er der nyheden om Robotteknologi, hvor man med matematik på A niveau og programmering på B niveau lærer om fremtidens løsninger inden for højteknologi. Der giver mange videreuddannelsesmuligheder, som denne uddannelse danner fundamentet for - blandt andet uddannelsen til maskinmester, automationsteknolog og ingeniør.

Annonce

EUX hitter i Viborg

Viborg er et af de steder i landet, hvor flest unge har fået øjnene op for, at de både kan få en studentereksamen og en erhvervsuddannelse.

EUX er en unik og afvekslende uddannelse, og den 21. januar kan man høre om det sociale fællesskab, uddannelsens opbygning, mulighederne, løn under uddannelsen og meget mere.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce