Annonce
Viborg Nyt

Trekløver i Overlund: - Vi klæder hinanden godt, men skal have flere ind og smage

Ann Lange fra Bisgaards, Marianne Skærlund fra Kylling & Co og Morten Mikkelsen fra What The Fish er glade for fællesskabet i Overlund Bydelscenter. Foto: Thomas Mark
Der er sket en del udskiftning i Overlund Bydelscenter, hvor Bisgaards og sushi-restauranten What The Fish begge kæmper for at blive mere kendte i viborgensernes bevidsthed.

Viborg: Flagene var fundet frem, og der var bestilt ekstra flødeboller.

Bisgaards i Overlund Bydelscenter fejrede i weekenden ét års fødselsdag efter et specielt første år, hvor corona-restriktioner ikke har lukket butikken, da den handler med dagligvarer, men naturligvis også haft en indvirkning på salget.

Men hvilken effekt har indehaver Ann Lange svært ved at sige:

Annonce

- Nu går vi også ind i en tid efter corona, hvor vi skal finde et nyt ståsted. Vi ved ikke rigtig, om corona har været en fordel for os, når folk drak deres kaffe hjemme, mens der måske ikke har været nær så mange erhvervsgaver. Der har vi i hvert fald mærket, at salget er vokset markant den seneste tid, siger Ann Lange, der gerne vil have lidt flere til at prøve et besøg hos specialbutikken.

- Vi er blevet taget godt imod i lokalområdet. Der er mange, som har været med til at sprede rygtet om, at vi er her, for det har nok været det sværeste - at få kendskabsgraden lidt længere op. Der er mange, som handler her, som glemmer at kigge til højre, når de handler i Løvbjerg. Vi har stadig kunder hver eneste uge, som er overrasket over, at vi ligger her, selvom de handler fast i Løvbjerg eller Rema, lyder det fra Ann Lange.

Hun står på parkeringspladsen foran butikken sammen med et par af naboerne fra bydelscenteret, hvor spisestederne Kylling & Co og What The Fish også er troppet op til et interview om, hvordan det går med forretningerne.

Det nyeste sted, What The Fish, har blot fire måneder på bagen. Og her arbejder man også på at finde sit ståsted, fortæller indehaver Morten Mikkelsen.

- Vi har haft mange kunder fra lokalområdet, og vi kan genkende mange af dem, der besøger os. Det er selvfølgelig positivt, at folk vender tilbage, men vi vil gerne have endnu flere til at komme ind og smage. Vi kan nikke genkendende til det, Ann siger, om at folk går lidt snæversynet mod de to dagligvarebutikker, så de ikke opdager os. Vi oplever også det der med, at folk bliver overrasket over, at vi ligger her, siger Morten Mikkelsen.

Godt samarbejde - godt torv

Den sidste del af trekløveret midt i Overlund Bydelscenter er Marianne Skærlund, der er indehaver af Kylling & Co. Selvom spisestedet har haft til huse på adressen siden 2014, er Marianne Skærlund også relativ ny. Hun tog over for 15 måneder siden.

Hun har derfor taget imod Bisgaards og What The Fish som nye naboer i løbet af det forgange år. Og hun er glad for selskabet.

- Det betyder rigtig meget med gode naboer, og jeg synes, at vi klæder hinanden godt. Det er vigtigt, for liv skaber liv, og derfor er vi alle sammen interesseret i at trække folk til torvet. Jeg har da også kunnet mærke, at der er kommet nye og andre kunder til, efter Bisgaards eksempelvis er kommet til, fortæller Marianne Skærlund.

Fælles for de tre naboer er, at de har mindst en pendant i gågaden - der er vinhandlere, sushi-restauranter og endda også en Kylling & Co.

- Og der er naturligvis fordele og ulemper ved at være her. Vi har et supergodt torv med et godt flow af mennesker og parkeringspladser lige foran døren, men vi har ikke de strøgkunder, som lige dumper ind, siger Morten Mikkelsen.

Der er mange, som handler her, som glemmer at kigge til højre, når de handler i Løvbjerg. Vi har stadig kunder hver eneste uge, som er overrasket over, at vi ligger her, selvom de handler fast i Løvbjerg eller Rema.

Ann Lange, indehaver af Bisgaards
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Vigtig huskeregel til købere: Der skal to underskrifter til, før boligen er solgt

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Bliver revet væk: Rækkehuse er populære hos køberne

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Westlife i Viborg er reddet: Ny dato i 2022

Viborg Nyt

Klumme: Flere hunde kan ikke være alene hjemme (del 2)

Viborg Nyt

Klumme: Kartoffelferie…

Viborg Nyt

Stort sommerhus-projekt på vej i Hjarbæk: - Det løfter området et niveau op

Viborg Nyt

Klumme: Øg din Q10-aktivitet i kroppen helt naturligt

Viborg Nyt

Holzmanns 'afløser' på plads i centret: Ny taske- og lædervarebutik flytter ind til black friday

Viborg Nyt

International trio gæster Viborg

Viborg Nyt

Lokal glæde over nye rejsevejledninger: - Der er et opsparet behov for at rejse ud og opleve

Viborg Nyt

Masser af muligheder for at få testet hørelsen gratis

Viborg Nyt

Lokalkendt slagtermester siger stop efter 30 år: - Timingen var rigtig, så det var med at slå til

Viborg Nyt

Klumme: Derfor er søvn vigtigt for dit sexliv - og meget andet

Viborg Nyt

Få det fulde overblik over uge 42 på Viborg-egnen: Det må du ikke gå glip af i din efterårsferie

Viborg Nyt

Klumme: Kulturnat og kulturdebat

Viborg Nyt

Opfordring til foreninger: Vi har 100.000 kroner - kom og søg

Viborg Nyt

Ny høreklinik er åbnet i Viborg: Tilbyder både at lukke lyden ind og holde den ude

Viborg Nyt

Gågadebutikken er 50 år og ejeren 75: - Jeg har ingen ønsker om en pensionist-tilværelse

Viborg Nyt

Sct. Mathias Centret bliver en butik fattigere

Viborg Nyt

Et helt unikt "ja tak-tilbud" til to unge hærværksmænd: Meld jer selv, så får I et stjerneskud og slipper for en politianmeldelse

Viborg Nyt

Trekløver i Overlund: - Vi klæder hinanden godt, men skal have flere ind og smage

Viborg Nyt

Klumme: Hvad kvinden ville ønske, at manden vidste om hendes seksualitet

Viborg Nyt

Efter 20 år i familien sælges kendt Viborg-restaurant - den nye ejer kommer fra konfliktfyldt afslutning i Bjerringbro

Annonce