Annonce
Viborg HK

Trods to sejre på stribe i 2020: - Chancen for at rykke op er ikke stor

Fighteren Jakob Lauridsen slår fast, at de mange skader har sat Stoholm/Viborg en del tilbage i denne sæson. Spørgsmålet er, om det lokale hold kan nå at blande sig helt i toppen af 2. division. Foto: Morten Pedersen
Frederikshavn og Aars er trukket fra Stoholm/Viborg i kampen om oprykning til 1. division, men Stoholm/Viborg kæmper videre, og håber på, at historien om holdet snart endegyldigt har overstået det lange kapitel om skader.
Annonce

Viborg: Det var begyndte at lysne gevaldigt på skadesfronten for Stoholm/Viborgs håndboldherrer op til mødet med Nøvling i 2. division. Faktisk så det ud til, at Allan Kjærs mandskab endelig kunne stille i noget, som mindede om stærkeste opstilling.

Men det var lige til to dage for kampstart. Først på grund af lykkelige omstændigheder, da holdets styrmand, Per Ryberg, blev far, men torsdag til træning var det til gengæld ulykkeligt, da bagspiller Mikkel Grønbech vrikkede ret så kraftigt rundt på den ene fod.

- Jeg blev lidt deprimeret, da vi fik en skade mere. Ni spillere i en trup på 13-14 mand har været skadet i løbet af denne sæson, og det er godt nok mange. Seks af dem var skadet samtidig i den halvsæson, som vi lige har været igennem, og det ville være mærkeligt, hvis man ikke kunne se det på resultaterne, sagde Stoholm/Viborgs træner Allan Kjær efter fredagens sejr på 24-21 over Nøvling.

To point, som blev kørt hjem på flot forsvarspil og hård fight.

- Vi havde inden kampen snakket om, at det, der skulle give os sejren i dag, var vores indstilling til tingene. Det blev lidt en slåskamp til tider, men der lagde vi os i hvert fald ikke ned. Vi pumpede dem for kræfter og havde vi været skarpe i vores kontrafase, så havde vi - ligesom vi gjorde i årets første kamp mod Hammel - scoret otte mål på kontra. Men selv om vi brændte chancer og ikke spillede pænt angrebsspil, så kunne man ikke sætte en finger på vores indstilling, sagde Allan Kjær.

Inden kampen mod Nøvling var Stoholm/Viborg syv point efter Frederikshavn på førstepladsen og fem point efter nummer to, Aars. Stoholm/Viborg havde inden sæsonstart en klar ambition om at rykke op, men de mange skader har nedjusteret forventningerne.

- Vi går efter muligheden, så længe den er der, men jeg tror, at Frederikshavn kører showet, for det er helt klart det bedste hold i rækken, og så er der Aars, som spiller rigtig godt i øjeblikket. Det er imponerende, og det tager jeg hatten af for. Så selv om vi eksempelvis skulle gøre rent bord i de sidste ni kampe, ser jeg ikke chancen for at rykke op som særlig stor. Vi kigger fra kamp til kamp og tager det stille og roligt, sagde Allan Kjær.

Cheftræner Allan Kjær var glad for indstillingen mod Nøvling, som blev besejret med tre mål.
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce