Annonce
Viborg Nyt

Ung Meny i positiv udvikling: - De tre første år er de sværeste

Der er fremgang at måle på alle parametre hos Meny på Marsk Stigs Vej, hvor Mark Christensen er købmand. Foto: Morten Pedersen
Viborgs tredje Meny har rundet et år. Efter en turbulent start er butikken ved at finde sit fodfæste, og der er fremgang at spore på alle nøgletal.
Annonce

Viborg: 8. november 2018 åbnede Meny på Marsk Stigs Vej. Den tredje Meny i Viborg.

Derfor fejrer butikken i disse dage et års fødselsdag. Også selvom man ikke helt har ramt datoen:

- Nu holdt Fabriksvej jo genåbning af deres renoverede butik, og de skulle også lige have lov til at have deres fejring i fred. Så vi har skubbet fødselsdagen en lille smule, lyder det med et smil fra købmand Mark Christensen.

- Og så er det jo lidt anderledes med fødselsdage for butikker til forskel fra mennesker. Vi må gerne bredde os ud over et par uger, så længe vi har gode tilbud, siger Mark Christensen med jysk lune.

Mark Christensen tog selv over i Meny den 1. maj – et par måneder efter den første købmand var blevet opsagt. En turbulent start for en ny butik, men det er helst ikke noget, Mark Christensen skænker mange tanker i dag.

- Vi måtte bare starte på en frisk og så pleje det personale, der var der, fortæller han og beretter videre:

- Vi fik også hurtigt kørt medarbejderstaben på plads igen, og nu er vi et fast hold, der har været her længe. Det kan man også se på, at der har været en positiv udvikling i butikken.

Købmanden hæfter sig ved, at der er fremskridt på alle nøgletal.

- Vi er begyndt at kende ansigterne på de kunder, som handler i butikken. Der er ved at være en base af faste handlende, som vi kan bygge videre på. Vi vækster i kundemængde, kurvestørrelse og naturligt deraf også i omsætning, fortæller købmanden.

Annonce

Opbygger kundegruppe

Med det første år overstået er Meny på Marsk Stigs Vej fortsat i gang med at etablere sig i lokalområdet. Der er opbygget en kundegruppe, som er trofaste, men flere må gerne komme til, lyder det fra Mark Christensen.

- Vi skal passe og pleje butikken. Der skal være flåede tomater på hylden og køddisken skal spille hver eneste dag. Kunderne skal kunne få det, de forventer. Man siger også, at det tager tre år, før man kommer op på det kundegrundlag, man gerne skal være på. Så de første tre år er de sværeste, siger købmanden, der samtidig kan se gode muligheder for fremtiden.

- Nu glæder vi os til at få en masse nye naboer i Banebyen, som forhåbentlig gerne vil lægge vejen forbi butikken. Jeg er meget optimistisk i forhold til fremtiden, siger han.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce