Annonce
Viborg Nyt

Ung Viborg-kvinde i spidsen for tre Sunset-restauranter

26-årige Caroline Agerskov skal fra 1. december stå i spidsen for tre Sunset-restauranter - to i Viborg og en i Herning. Foto: Morten Dueholm
26-årige Caroline Agerskov kaster sig ud i et større restauratør-eventyr som franchiseejer af to Sunset-restauranter i Viborg og en i Herning. Hun overtager ejerskabet efter Kasper Nielsen.
Annonce

Viborg: Det kan lyde som en stor mundfuld: 26 år gammel og indehaver af tre restauranter.

Men Caroline Agerskov er på ingen måde ramt af ærefrygt.

- Mange vil nok tænke, at det er voldsomt med tre restauranter på én gang. Men min drøm var, at hvis jeg skulle være franchisetager, så skulle jeg lægge hårdt ud. For det er det, jeg synes, der er fedt - at have det overordnede ledelsesansvar flere steder frem for det daglige ét sted, siger Caroline Agerskov og fortsætter:

- I min optik handler det ikke om alder. Det handler om at have engagementet og evnerne til opgaven. Sunset har vist mig en kæmpe tillid ved at lade mig købe tre restauranter på én gang, og jeg glæder mig til at vise, at det er den rette beslutning.

Hun tager imod folkebladets udsendte i Holstebrovejs Sunset-restaurant, som er en af de tre restauranter, hun skal eje og drive. Den anden er Sunset i Sct. Mathias Gade, mens den sidste er i Herning Centeret.

Det er dog ikke nyt land, Caroline Agerskov skal betræde. Hun har mere end 10 års erfaring inden for Sunset, hvor hun den seneste tid har arbejdet på tværs af restauranterne i kæden.

- Jeg begyndte som 16-årig gymnasieelev i 2009 hos Sunset i Sct. Mathias Gade. Jeg har haft seks forskellige stillinger, inden jeg for fire år siden blev ansat af hovedkontoret, hvor jeg havde ansvaret for mellem otte og 12 restauranter ad gangen, fortæller den unge - men altså ganske erfarne - Caroline Agerskov.

Caroline Agerskov har 10 års erfaring fra Sunset, hvor hun de seneste fire år har haft en overordnet rolle.
Annonce

God kombination

Den nye titel som ejer giver Caroline Agerskov lidt andre arbejdsgange, end hun er vant til - og det glæder hende.

- Som områdechef har jeg været vant til at have en opfølgende rolle. Som det bliver nu, tænker jeg, at det bliver en god kombination af at have det overordnede ansvar og stadig være med i driften. Jeg brænder virkelig stadig for at stå bag disken og give gæsterne en fed oplevelse, fortæller hun.

Caroline Agerskov bor selv i Viborg i en ældre murermestervilla i Liseborg, så hun kender sit lokalområde godt og glæder sig over, at Sunset-restauranterne fortsat vil være drevet af en lokal ejer.

- Og så skal jeg lige lære folkene i Herning og nabobutikkerne omkring endnu bedre at kende, konstaterer hun.

Annonce

Speciel situation

Caroline Agerskov kender naturligvis udmærket til den infight, som har været mellem den tidligere ejer Kasper Nielsen og Sunsets direktør Jens Broch.

Her blev der tidligere på året smækket med døren af Kasper Nielsen, da han stoppede i Sunset-kæden, mens direktør Jens Broch den anden vej truede med retssag.

- Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg har kendt Kasper i 10 år, og vi har altid haft et godt samarbejde. Jeg arbejdede de første seks år af min Sunset-tid under hans ledelse. Vi har stadig en god relation. Jeg bruger ikke energi på, hvad der skete i Kaspers situation, siger Caroline Agerskov.

Hun forventer heller ikke, at medarbejderne kommer til at mærke den store forskel.

- Restauranterne har kørt fint i den mellemliggende periode, hvor de enkelte restauranter her refereret til en områdechef ansat af kæden. Jeg forventer ikke, at personalet mærker den helt store forskel. Mest af alt håber jeg, at de oplever mig som en ny ejer, der er lidt tættere på, fortæller Caroline Agerskov og fortsætter:

- Jeg vil helt klart være en synlig leder, der er med på gulvet. Jeg glæder mig meget til at starte op i Viborg.

Caroline Agerskov har boet i Viborg i mange år - og hun glæder sig over, at Viborgs Sunset-restauranter fortsat skal drives af en viborgenser.
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce