Annonce
Viborg Nyt

Unge viborgensere tilbyder klimavenlig nattesøvn

Mads Degn (t.v.) og Jonas Hald har gjort det til deres erhvervsmæssige mission at sælge bæredygtige og klimavenlige senge til danskerne. Pressefoto
Jonas Hald og Mads Degn styrer webshoppen Uniquebeds fra Jonas' adresse i Viborg. Herfra sælger de senge, som er bæredygtige hele vejen fra samlebåndet til soveværelset.
Annonce

Viborg: Den orange tegneseriekat Garfield elsker det. Tornerose gjorde det 100 år i træk.

Mindre kendte er Jonas Hald og Mads Degn. De vil dog gøre den lasagnespisende kat og eventyrprinsessen kunsten efter og blive kendte som regulære søvn-aficionados.

Jonas og Mads' interesse for den gode søvn startede, da de begge var i lære ved Jysk i Viborg, hvor de solgte senge, dyner og puder. Dag ud og dag ind. Nu arbejder de sammen på Jonas' adresse i Viborg. Herfra styrer de deres eget projekt: Uniquebeds.


- Vi kunne aldrig rigtigt slippe interessen for den gode søvn. Det er noget, vi synes er spændende, og det er noget, som vi brænder for.

Jonas Hald, Uniquebeds


- Vi kunne aldrig rigtigt slippe interessen for den gode søvn. Det er noget, vi synes er spændende, og det er noget, som vi brænder for, siger Jonas Hald, den ene af de to ejere af Uniquebeds.

Annonce

Klimavenlig nattesøvn

Udover interessen for søvnen i sig selv er bæredygtighed et nøgletema for de to webshop-ejere.

Alle materialerne er bæredygtige, og mange af produkterne fremstilles på CO2-neutrale fabrikker, som får deres energi fra danske vindmøller.

Selv på hjemmeadressen, hvor Jonas Hald og Mads Degn pakker ordrerne, arbejder de med klimavenligt emballage og tape.

Jonas Hald fortæller, at de i virksomheden ser bæredygtigt natudstyr som fremtiden. Og samtidig mener de, at der er et hul i det danske marked for netop den type produkter.

- Vi opdagede, at vores leverandører ikke havde meget at komme efter, når vi spurgte ind til bæredygtige produkter. Ved os vil vi kun samarbejde med danske leverandører og danske fagfolk. På den måde kan vi se produktionen. Vi vil ikke sælge noget, som vi ikke kender til, siger Jonas Hald.

Han frygter dog ikke, at de med deres fokus på klimavenlighed kommer til at negligere de kunder, som ikke interesserer sig for miljøet.

- Man kan købe det, hvis man kan lide kvaliteten og designet. Kvaliteten sørger vi også for, siger Jonas Hald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Viborg Nyt

Nye kostråd - spis planterigt

Annonce