Annonce
Viborg Nyt

Ungt par genåbner egen butik: Outfitters bliver til House Of Teens

Natascha Bække Olesen og Mathias Holm ejer selv den nye tøjbutik House Of Teens.
House Of Teens i Vestergade er klar med tøj til unge i alderen 8 til 18 år.
Annonce

Viborg: Ansigterne bag disken er de samme og en del af tøjet ligeså.

I Vester Gågade er House Of Teens netop åbnet på den adresse, hvor Outfitters tidligere lå, og indtil nu har kunderne taget flot imod butikken, som fremover er ejernes egen og altså ikke længere del af en kæde.

- Vi har valgt at starte vores helt egen butik. Outfitters gik konkurs, og selvom vi drev en sund og god tøjbutik i Viborg, og det var hovedfirmaet, der gik konkurs, så røg vores butik med i den anledning. Det var vi kede af, for vi var uden skyld i konkursen, som også overraskede os. Vi er derfor utrolig glade for at være tilbage i de samme rammer, men med et nyt navn, siger den ene af ejerne Mathias Holm.

Han ejer House Of Teens sammen med sin kæreste Natascha Bække Olesen, og de står på skift bag disken i Viborg. Den anden halvdel af arbejdstiden bruges på skift i Aalborg Storcenter, hvor det unge par, som er født og opvokset i Rødding og Stoholm, også har åbnet en House Of Teens.

- Vi har ikke været i Aalborg før, og det er virkelig spændende også. Vi har ambitioner for vores butikker og ud over, at der senere skal ansættes flere, så vil vi heller ikke afvise, at vi måske åbner flere butikker i andre byer også. Men nu skal vi lige i gang, siger Mathias Holm.

De to er begge 24 år, og de var derfor blot 22 år, da de startede afdelingen af Outfitters i Viborg, og de har bestemt ikke mindre drive nu, hvor butikken er deres helt egen.

- Vi har mange idéer og også nye mærker på vej. Om få uger får vi mærket Champions i butikken. Vi har altid gerne ville have vores helt egen butik, og den drøm går i opfyldelse nu. Da butikken er vores egen, bestemmer vi selv, og det giver os en større frihed til at lege og prøve ting af, siger Nastacha Bække Olesen, der er uddannet salgsassistent, mens Mathias Holm drager fordel af sin uddannelse som finansøkonom og arbejde i butik i Aarhus under studietiden.

Som selvstændig butik kan de to ejere også bedre fremover tage mærker ind, som kunderne selv efterspørger.

- Generelt er vi ikke typerne, der rejser rundt til alle messer for at få inspiration. Vi lytter til målgruppen. Vi er selv unge, og vi har fingeren på pulsen, siger Mathias Holm.

Og netop parrets alder er en fordel, når teenagere kommer ind i butikken.

- De kan spejle sig i os, og vi kan også selv tage det tøj på, som vi sælger. Vi oplever vores unge alder som en klar fordel, siger Natascha Bække Olesen.

De to har naturligvis også lidt mode-tips til sommerens smarte teenagere - to ting, som piger og drenge skal gå efter i år:

- For pigerne er sommerens store trend trompetbukse og slå-om-nederdele, mens drengene bare er nødt til at have habitbukser - og de findes også i shorts, siger Mathias Holm.

Vi har valgt at starte vores helt egen butik. Outfitters gik konkurs, og selvom vi drev en sund og god tøjbutik i Viborg, og det var hovedfirmaet, der gik konkurs, så røg vores butik med i den anledning. Det var vi kede af, for vi var uden skyld i konkursen, som også overraskede os.

Mathias Holm, delejer af House of Teens

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce