Annonce
Viborg Nyt

Væltede og smadrede læhegn hos lokal restaurant - var det hærværk?

Sådan så det ud fredag morgen foran restaurant Bacco's. Spørgsmålet er, om det var en kastevind, der væltede de tunge læhegn, eller om det var hærværk. Foto: Thomas Mark
Gågadegængere kunne fredag morgen se væltede læhegn foran restaurant Bacco's i Sct. Mathias Port. Det ligner umiddelbart hærværk, lyder det fra indehaveren.

Viborg: Det var en træls overraskelse, da Christian Bach så de første beskeder tikke ind på telefonen fredag morgen.

Venner og bekendte havde skrevet til ham, at stole var væltet rundt, og flere læhegn af glas var væltet ude foran restaurant Bacco's - hvoraf det ene var splintret.

- Så jeg nåede at få otte beskeder fra folk, der var kommet forbi det, inden jeg selv kunne nå herud, fortæller medindehaver Christian Bach, mens han sammen med en makker går og rydder op på pladsen foran restauranten i Sct. Mathias Port.

Annonce

Siden stødte Christian Bachs far, den mangeårige Viborg-restauratør Kim Bach til. Efter at have set skaderne vurderer han umiddelbart, at der er tale om hærværk.

- Jeg har virkelig svært ved at forstå, hvordan nogen kan finde på at gøre det, så i mit hjerte håber jeg, at det bare er vinden. Men som det er væltet rundt, og når ser over til naboen (For Enden af Gaden, red.), hvor læhegnene står uberørte, så ligner det desværre hærværk, lyder det fra en frustreret Kim Bach.

Hvis det er hærværk, kan det jo være nogle personer, som i en eller anden rus tilfældigt har valgt jeres sted?

- Ja, det kan man et eller andet sted håbe. Der må i hvert fald være nogen, som sidder med en dårlig smag i munden i dag, hvis de har gjort det. Restaurationsbranchen er hårdt ramt i denne tid, så det er jo at sparke til folk, som ligger ned, hvis nogen har gjort det her med vilje, siger Kim Bach.

Det ene læhegn lå splintret på stenunderlaget og krævede en del oprydning. Foto: Thomas Mark

Han ved endnu ikke, om han vil melde sagen til politiet.

- I første omgang vurderer vi lige på sagen. Vi skal lige have min kone hjem (Ann Britt Bach, red.), som skal være med til at se på det, konstaterer Kim Bach.


Jeg har virkelig svært ved at forstå, hvordan nogen kan finde på at gøre det, så i mit hjerte håber jeg, at det bare er vinden. Men som det er væltet rundt, og når ser over til naboen (For Enden af Gaden, red.), hvor læhegnene står uberørte, så ligner det desværre hærværk.

Kim Bach, medindehaver af Bacco's


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny erhvervsrådgiver i EDC Erhverv

Viborg Nyt

Sejlcenter havde standerhejsning

Annonce