Annonce
Viborg Nyt

Vanens magt er stor – men den kan brydes

LOF Midtjylland. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Vaner er et gode, da det sparer meget energi og tankevirksomhed, men vi har nok alle uhensigtsmæssige vaner, som fylder for meget i vores liv, og som tærer på energi og humør. Uhensigtsmæssige vaner kan også begynde at give nogle problemer med helbredet.

Oplever man, at livet delvist styres af nogle uhensigtsmæssige vaner, og man egentlig godt selv vil tage mere styring, så har LOF Midtjylland i samarbejde med Sundhedscenteret i Viborg et tilbud klar.

Vanebryderne er et kursustilbud til alle, som er nysgerrig på vanens magt og som gerne vil støttes i en varig livsstilsomlægning i forbindelse med et vægttab. Vanebryder-forløbet består af ugentlige mødegange med motiverende vanebrydeøvelser med fokus på den enkeltes ønsker til vaneændringer. Forløbet indeholder også introduktion til forskellige motionsaktiviteter og madværksted, så vi i fællesskabet bliver inspireret til at spise mere groft og grønt i hverdagen.

Forløbet inkluderer ni mødegange á tre timer fordelt på ca. tre til fire måneder. I forløbet er indlagt refleksionsuger, som skaber rum til at arbejde med din livsstilsomlægning.

Vanebryderne starter i LOF Midtjyllands lokaler på Vævervej i Viborg 23. september kl. 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce