Annonce
Viborg Nyt

Vask til din bedste ven: Filmstjerner guider dig igennem

Den snart seks-årige Thilde hjælper med at demonstrere, hvordan hundevasken virker. Foto: Thomas Mark
Pet World i Viborg har som noget nyt fået en hundevask i butikken. Under kyndig vejledning fra kendte filmkarakterer bliver man guidet gennem vaskens stadier.
Annonce

Viborg: "Start Washing The Dog."

Normalt vil man nok ikke forbinde den ikoniske Terminator spillet af Arnold Schwarzenegger med en hundevask, men Terminators mekaniske accent-stemme kan være med til at give et ekstra smil på læben, hvis man tager den firbenede med i Pet World til en effektiv hundevask.

Man kan i øvrigt også vælge Jack Sparrow, Gandalf, Sylvester Stallone eller Morgan Freeman - eller bare en dansk stemme til at guide igennem vasken.

Den nye hundevask blev sat op i butikken i starten af oktober, og måneden ud kan man hver søndag komme gratis forbi for at prøve vasken. De øvrige dage er prisen 99 kroner for 15 minutters effektiv hundevask, hvor man mellem shampoo, skyl, balsam, loppeshampoo og tørring kan trykke pause.

Så kan hunden også få et "stop now - pause!", som Terminator formulerer det.

På skærmen kan man vælge hvilken trin i vasken, man ønsker at være på. Og ud over den klassiske danske, engelske og tyske guide-stemme, kan man også vælge kendte personer til at tale en igennem vasken. Foto: Thomas Mark
Annonce

Nyder vasketuren

Da avisen er forbi Pet World, kommer den snart seksårige Thilde, der er 75 procent labrador og 25 samojede, op i vasken for første gang.

Det krævede lidt overtalelse i form af godbidder, man da først Thilde får sat sig i vasken, ser hun ud til at nyde det.

- Det er ikke så slemt, hva’ Thilde, lyder det opmuntrende fra Katharina Bostrup Kulll, der har lånt forældrenes hund til dagens vaskesession.

- Vandet er tempereret, mens føntørringen er kølig, så man er sikker på, at hunden ikke brænder sig, fortæller Katharina Bostrup Kull, mens shampoovandet risler ned over den sorte hund.

Da der er stor forskel på hundes størrelse, er de 15 minutters effektiv vask mere end rigelig for de fleste. En mellemstor hund som Thilde klarede i hvert fald turen med en del minutter tilbage på skærmen.

Men for at være helt sikre på, at hunden bliver ordentlig tør, før den forlader vasken, har Pet World lagt ekstra håndklæder frem, som man kan give hunden en tur med inden lufttørringen.

Efter et veloverstået bad skal vasken bare lige desinficeres til sidst - så er den klar til næste hund.

Det kræver lidt overtalelse, men da først Thilde var oppe i vasken, nød hun turen. Foto: Thomas Mark
Så er turen slut og Thilde kan hoppe ud af vasken igen. Foto: Thomas Mark
Og så lige en afsluttende rystetur - sådan en hund har jo også sin egen måde at blive helt tør på. Foto: Thomas Mark
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce