Annonce
Viborg Nyt

Vibland vil skabe mere turisme i oplandet

Der er mange smukke steder i og omkring Viborg. De steder vil Vibland nu forsøge at fremhæve, så flere får glæde af dem. Foto: Morten Pape
Annonce

Viborgegnen: Der er masser af ting at opleve i og omkring Viborg, og derfor har Viborg Landsbysammenslutning (Vibland) sat sig for at skabe større synlighed omkring turistmål i oplandet gennem projektet "Turist i egen kommune".

- Viborg er en guldgrube af spændende aktiviteter og naturskønne oplevelser. Vi arbejder på at trække de stedbundne potentialer frem i lyset og synliggøre de lokale oplevelser, der måske ikke er kendt af alle. Det kunne for eksempel være en oversigt over de mange flotte legepladser, stisystemer, shelterpladser eller gårdbutikker eller andre seværdigheder, forklarer formand for Vibland, Lone Kastberg, i en pressemeddelelse.

Turismekonsulent og tidligere turistchef i Viborg Kommune, Britta Leth, er tovholder på projektet, hvor der også er tilknyttet en journalist for at få projektet skudt ud over rampen.

11. september er der møde i Taarup forsamlingshus, hvor Britta Leth vil fortælle om projektet. Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Viborg Nyt

Sidefløj ved hotelbyggeri rejst

Annonce