Annonce
Viborg Nyt

Viborg får en ny tankstation

Administrerende direktør i Go'on, Mick Kjær, glæder sig over at kunne åbne en tankstation i Viborg efter succes med forretningerne i oplandet. Pressefoto
Fredag den 13. september bliver Viborg officielt en tankstation rigere. Go’on har allerede åbnet for benzin- og diselsluserne på Fabrikvej 16.
Annonce

Viborg: Der er en Go’on i Stoholm. Der er en i Løvel. En i Sundstrup. En i Skals. Og nu er der også en i Viborg, hvor fire standere står klar på Fabrikvej 16.

Åbningen af den nye tankstation i Viborg sker officielt på fredag, og det bliver endda en særlig en af slagsen for Go’on, da det er tank nummer 150 i rækken for virksomheden, siden den første blev åbnet i 2009. På de 10 år har Go’on sikret sig en markedsandel på fire procent af brændstofsalget til personbiler i Danmark.

- Da vi startede op i 2009, fik vi mange kommentarer om, at det marked var fuldstændig dækket ind, og der var ikke plads til sådan en ny lille dansk spiller. Men vi havde en strategi om at åbne stationer i de områder, hvor alle de andre var flygtet fra - nemlig yderområderne i Danmark eller det, som nogle betegner som Udkantsdanmark, fortæller administrerende direktør Mick Kjær og fortsætter:

- Og nu efter 10 år ser det ud til, at vi er lykkedes med strategien om, at vi vil holde de lokale kørende.

Derfor rykker Go’on nu også ind til de større byer, og Viborg-tanken bliver også på en anden måde særlig i forhold til de fleste andre Go’on-stationer.

Den nye tankstation er nemlig bygget helt fra bunden på en tom grund. Det bliver en ubemandet station, som blandt andet får vaskehallen Wash World til nabo. Og det er ikke en tilfældighed.

- Vi placerer gerne vores tankstationer i nærheden af forskellige vaskehaller. Det har vi gode erfaringer med, og det er et koncept, som også vil virke i Viborg, lyder det fra direktøren.

Den nye tankstation bliver ud over Wash World placeret ved siden af en Cirkel K tankstation, men denne er kun til lastbiler, og derfor er det to forskellige kundegrupper, de to tanke vil henvende sig til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce