Annonce
Viborg Nyt

Viborg har igen fået en Fætter BR: Her skal være plads til leg

Forventningsfulde børn stod i kø for at komme ind i den genåbnede butik i Viborg Storcenter. Foto: Thomas Mark
Mandag den 6. maj genåbnede Fætter BR i Viborg - i Toys ”R” Us’ tidligere lokaler. Den nye butik har masser af plads i de brede gange, som appellerer til leg.
Annonce

Viborg: Tre, to, en… nu.

Pelle på fem år fører saksen og klipper den røde snor over.

Ind stimler de ventende børn med deres følge af forældre og bedsteforældre. Der er pakker til de første 100 – og Fætter BR ham selv står klar til at tage imod med kram og high fives.

Fætter BR-butikken i Viborg er genopstået. Ikke som vi kender den fra Sct. Mathias Centeret, der lukkede tilbage i december. Den nye butik er i stedet en krydsning af BR’s røde farver og logoer i Toys ”R” Us’ lokaler i Viborg Storcenter på Holstebrovej.

Selvom legetøjsudvalget er stort, er pladsen ikke trang. Her er gangene brede nok til, at man kan teste løbehjul, sparke på mål med en hover ball (halv fodbold) eller få en elektronisk dinosaurus til at vandre med lys i øjnene.

- Vi vil give børnene en oplevelse, når de kommer herind. Personalet er i børnehøjde og klar til at lege med, så man kan prøve tingene og få de rigtige ting med hjem, fortæller butikschef Mie Blak Nielsen, mens ungerne suser rundt i gangene bag hende.

Den 25-årige viborgenser skal stå i spidsen af et personale på fire faste medarbejdere, otte ungarbejdere og to tilkaldevikarer.

Mie Blak Nielsen har både arbejdet i Toys ”R” Us og Fætter BR i Viborg, så hun kender begge butikker fra tidligere. Nu arbejder hun så i krydsningen af de to - Fætter BR i det velkendte Toys ”R” Us-lokale.

Åbningen i Viborg var blandt de sidste BR-butikker, der kunne slå dørene op efter genskabelsen af Fætter BR, da det var en af de butikker, der krævede flest ændringer. Men det er ikke noget, Mie Blak Nielsen har mærket meget til.

- Da vi mødte ind, var alt inventaret lavet rigtig pænt. Derfra handlede det om at bygge butikken op, så vi stod fuldstændig skarpe til denne åbningsdag.

Pelle på fem år fik lov til at klippe snoren.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce