Annonce
Viborg Nyt

Viborg HK holder bronzefest - kom med - eller se det hele direkte via folkebladets hjemmeside

Lørdag den 11. juli holder Viborg HK en bronzefest i Vibocold Arena. Her overrækkes medaljerne til spillerne. Fans og samarbejdspartnere kan komme gratis med i hallen, og det hele livestreames via folkebladets hjemmeside. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK's spillere skal have overrakt bronzemedaljerne fra sæsonen 2019/2020 - og der skal bages op til en ny sæson. Det hele sker den 11. juli i Vibocold Arena. Du kan både være med i hallen eller se med via folkebladets hjemmeside.
Annonce

Håndbold: At vinde en DM-bronzemedalje er noget ganske særligt.

Derfor skal medaljen ikke bare afleveres til en træning eller sendes med posten.

Overrækkelsen skal helst være lidt festlig - og spillere og trænere fortjener at blive hyldet for den indsats, som er blevet gjort for at vinde bronzemedaljerne.

Og Viborg HK vil netop hylde spillere og trænere for at have vundet bronze i den meget specielle sæson 2019/2020, som på grund af corona-pandemien allerede blev afsluttet, inden slutspillet gik i gang.

Siden marts har spillere og trænere været hjemsendt, og der har derfor manglet den rigtige lejlighed til at få overrakt medaljerne.

Det skal der så gøres noget ved nu.

Den 11. juli fra klokken 16-17 inviterer Viborg HK til en form for bronzefest i Vibocold Arena.

Spillere og trænere vil møde op i hallen for at få medaljerne overrakt af borgmester Ulrik Wilbek - men der skal også skabes noget stemning på trods af corona-restriktionerne.

Det er derfor ganske gratis for fans og samarbejdspartnere og alle andre interesserede at komme i hallen for at hylde bronzevinderne. Der skal dog hentes en gratis billet via Viborg HK's hjemmeside, da der på grund af corona-restriktioner er et begrænset antal pladser.

Annonce

Sendes direkte på folkebladets hjemmeside

Der skal dog også foregå andet end selve medaljeoverrækkelsen.

Jakob Vestergaard, Kristina Jørgensen og kompagni blev nemlig hjemsendt allerede i marts og har siden da ikke måtte udtale sig til pressen.

Det skal der også rodes bod på.På dagen produceres der en direkte tv-udsendelse fra Vibocold Arena. Her vil folkebladets sportsredaktør Danni Kristensen lave studieinterview med direktør Jørgen Hansen, træner Jakob Vestergaard og flere VHK-profiler, som vil fortælle om den forgangne sæson, og hvordan det har været at undvære håndbold i flere måneder.

Der vil også blive set frem mod den nye sæson, som VHK rent faktisk begynder træningen frem mod samme dag.

Det hele - både interview og den festlige medaljeoverrækkelse - kan følges direkte på folkebladets hjemmeside - og det er ganske gratis.

Og kan du ikke lige se med fra 16 til 17 samme dag, så kan hele udsendelsen ses igen og igen via viborgfolkeblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce