Annonce
Viborg Nyt

Viborg-restaurant har fået kødfri burger på menukortet

Burger King i Viborg har fået nyt, vegetarisk alternativ på menukortet. Foto: Preben Madsen
I tidens ånd har Burger King valgt at sende en ny Whopper på markedet - nemlig Rebel Whopper - der er en kødfri variant af den normale Whopper.
Annonce

Viborg: De fleste forbinder nok en god burger med en saftig bøf. Men da flere og flere vælger kødet fra, er der opstået et marked for de vegetariske madoplevelser. Og nu er Burger King også hoppet med på vognen.

Derfor kan man fra den 12. november få en kødfri Whopper hos Burger King i Viborg og i Danmark 55 øvrige restauranter.

Den indeholder alt det, man kender fra den klassiske Whopper - frisk tomater, salat, mayonnaise, ketchup, sprøde pickles og løg serveret med en flammegrillet, men plantebaseret, bøf. Bøffen ligner, smager og har tekstur som kød, men er baseret på planter, skriver Burger King i en pressemeddelelse.

- Vi er sikre på, at Rebel Whopper er burgeren, mange danskere har ventet på, og at den falder i god smag hos vores gæster. Den giver det ultimative plantebaserede alternativ, kombineret med den ikoniske Whoppers smag og indhold. Vi glæder os til at lade Rebel Whopper tale for sig selv og se, om danskerne rent faktisk kan smage forskel, fortæller Daniel Schröder, nordisk marketingchef for Burger King.

Burger King har allerede haft den kødfri burger på markedet i USA i noget tid, hvor den er kendt under navnet Impossible Burger, og Sverige, hvor Rebel Whopper har været på menuen siden juni i år.

Det er ikke kun i Danmark, at Rebel Whopper præsenteres i dag. Med premiere i over 25 lande og over 2.500 restauranter, bliver Rebel-lanceringen én af de største i Burger Kings historie. Burger King bliver tilmed den største restaurantkæde, der tilbyder en plantebøf på tværs af Europa.

Rebel Whopper er navnet på den nye kødfri burger hos Burger King. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce