Annonce
Viborg Nyt

Viborg-søstre opkøber webshop: Vil sælge rideudstyr ved siden af faste jobs

Firkløveret Katrine Stigsen, Jack Ray Nielsen, Nanna Stigsen og Jeff Paw Nielsen, skal sammen drive 24riders.com. Privatfoto
Annonce

Viborg: Nanna og Katrine Stigsen er ridepiger ind til benet. Søsterparret har begge redet hest hele deres barndom, hvor de med egne ord "har været omgivet af ponyer og heste".

Nu har Nanna Stigsen lagt stigbøjlen og ridestøvler på hylden, mens lillesøster Katrine stadig rider på livet løs.

Men sammen har de stadig passionen for det majestætiske dyr. Og sammen vil de udfolde passionen for heste gennem deres nystartede webshop, 24riders.com, som er skabt efter opkøbet af virksomheden 24ride. Nu vil de drive webshoppen ved siden af deres faste jobs.

- Vi har god viden om tingene, da vi i vores barndom har brugt hver weekend på springstævner rundt i hele landet, fortæller Nanna Stigsen og fortsætter:

- Butikken bliver en webshop, men vi vil stadig give vores kunder mulighed for at se og prøve varerne i vores showroom i Viborg på Tostrupvej.

De to søstre er dog ikke ene om at eje virksomheden. To brødre i form af Jack og Jeff Nielsen er med i ejerkredsen. De to brødre driver blandt andet virksomheden Raypawers og rider internationale stævner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce