Annonce
Viborg Nyt

Viborg skal være et ekstra godt sted at starte virksomhed

Ian Normann er projektleder på kompetanceforløbet. - Vi vil gerne bidrage til at Region Midtjylland, og specielt Viborg Kommune, er et godt sted at starte sin virksomhed, siger han. Privatfoto
Folk med nystartede virksomheder - eller en fast beslutning om at gå i gang - kan få eksperter og erhvervsfolks støtte til at komme godt videre. Viborgegnens Erhvervsråd inviterer til 24-ugers kompetanceforløb for iværksættere.
Annonce

Viborg: Med en bevilling på 2,3 millioner kroner fra Erhvervsstyrelsen og EU’s Socialfond i ryggen sætter Viborgegnens Erhvervsråd nu ekstra fokus på iværksætteri.

De næste to år vil Viborgegnens Erhvervsråd etablere længerevarende kompetenceforløb for iværksættere, hvor målet er at udvikle og styrke opstartsvirksomheder i Region Midtjylland.

- Vi vil gerne bidrage til at Region Midtjylland - og specielt Viborg Kommune - er et godt sted at starte sin virksomhed, lyder det i en pressemeddelelse fra Ian Norman, iværksætterkonsulent hos Viborgegnens Erhvervsråd og projektleder på forløbet.

Derfor tilbyder erhvervsrådet nu et 24-ugers forløb for virksomheder, der er op til tre år gamle, og for personer, der besluttet sig for at starte egen virksomhed.

Annonce

Driv forretning samtidig

Starten går 10. marts, og de første otte uger møder deltagerne eksterne konsulenter og rådgivere og bliver undervist i alt fra salg, markedsføring, forretningsudvikling og FN’s 17 verdensmål, så det allerede i opstartsfasen bliver muligt at tænke bæredygtighed ind i virksomheden.

Det er stadig muligt at drive sin forretning ved siden af forløbet, da undervisningen kun foregår tirsdag og torsdag.

Modul 2 byder på et arbejdsfællesskab med andre iværksættere og sparring fra konsulenter og virksomheder. Alt undervisning foregår hos Viborgegnens Erhvervsråd, så man har indgangen til erhvervsfremmesystemet, lige ved hånden.

De sidste 12 uger foregår ude i virkeligheden, hvor deltagerne matches med tre andre iværksættere og herefter indgår i et coach-forløb med en erfaren erhvervsperson.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce