Annonce
Viborg Nyt

Viborg: Spar Nord giver skytteforening donation på 40.000 kroner

Paw Pasgaard fra bankrådet for Spar Nord Viborg (til venstre) overrakte beviset på donationen til repræsentanter for Viborg Skytteforening. PR Foto
Annonce

Viborg: Bankrådet for Spar Nord i Viborg har givet Viborg Skytteforening en donation på 40.000 kroner som tilskud til etablering af nye skydebaner.

Viborg Skytteforening skrev i sin ansøgning, at Spar Nord Fonden med en donation, vil være med til at gøre en forskel for en forening, som ønsker at hjælpe udfordrede børn til en bedre koncentration og gode oplevelser. Foreningen vil også kunne tilbyde de nuværende medlemmer bedre mulighed for at træne deres sport mere, og ekstra tid til nye medlemmer.

Skytteforeningen har gennem et stykke tid stået til rådighed for skydning for Rosenvænget Skole for autister og børn med andre udfordringer. Gennem skydningen er eleverne blevet bedre til at koncentrere sig og finde den indre ro som de ellers har rigtig svært ved.

Viborg skytteforening tilbyder også at stille sig til rådighed for skoleskydning, hvor alle 5. klasser i landet dyster mod hinanden på hold, hvis skolerne ønsker at deltage.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce