Annonce
Viborg Nyt

Viborgensisk sushi-restaurant åbner takeaway-afdeling i Herning

Carsten Nielsen og Karma Sushi i Viborg står bag et takeaway serveringssted i Herning. Det kan blive en reel restaurant på sigt. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Karma Sushi Viborg udvider i denne uge sit forretningsområde ved at åbne en restaurant i gågaden i Herning. I de næste måneder vil der udelukkende være tale om takeaway. Maden bestilles, produceres og pakkes i restauranten i Viborg.

Herefter vil herningenserne kunne hente deres takeaway i restauranten i Herning hver fredag og lørdag mellem klokken 18 og 19. I første omgang er det kun muligt i disse to dage.

- Jeg ved godt, at det virker ”mærkeligt” at udvide i disse tider, men jeg tror ikke, det hjælper at sætte sig over i et hjørne og skælde ud på alt og alle. Det er min opgave at drive forretningen ud fra de rammer, der nu en gang er. Man kan i disse corona-tider også få noget positivt ud af visse forhandlinger, siger daglig leder i Karma Sushi, Carsten Nielsen, og fortsætter:

- Når samfundet igen åbner, vil ejerne bag Karma Sushi vurdere, om efterspørgslen har været tilstrækkelig på gourmet-sushi og japanske bøffer til at istandsætte og åbne restauranten i Herning. Den vil i så fald kunne rumme 50 spisende gæster, og derudover er der mulighed for udendørs servering på en af de mest attraktive adresser i gågaden i Herning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Viborg Nyt

Nye kostråd - spis planterigt

Viborg Nyt

Pølsevognen fylder 100 år

Viborg Nyt

Rasmus forunderlige rejse

Annonce