Annonce
Viborg Nyt

Viborgensisk VVS-virksomhed overtages af Søberg Gruppen

Leif Jensen har efter grundige overvejelser valgt at sælge Viborg Rørteknik. Han og de øvrige medarbejdere fortsætter dog i Søberg Gruppen. Arkivfoto: Preben Madsen
Viborg Rørteknik er opkøbt af den sønderjyske virksomhed Søberg Gruppen, der ser det som en del af en større ekspansion i det midtjyske.
Annonce

Viborg: Det bliver en markant organisation, som Viborg Rørteknik kommer under, efter at Søberg Gruppen har opkøbt den viborgensiske VVS-virksomhed.

I alt 13 afdelinger og 190 medarbejdere er Søberg Gruppen oppe på med købet af Viborg Rørteknik per 1. september.

Næsten samtidig med Viborg Rørteknik blev VVS Gruppen opkøbt, og de to overtagelser er ifølge direktør i Søberg Gruppen, Kjeld Søberg, med til at give Søborg Gruppen stordriftsfordele. Det siger han til installationsmedierne.dk.

- Det, der har været vigtigst for os i denne sammenhæng, er at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne, samtidig med at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer og sikrer, at vi får udbytte af stordriftsfordelene. Netop den lokale nærhed og de relationer, der er mellem de enkelte montører og kunderne, er en styrke i begge virksomheder, siger Kjeld Søberg.

Annonce

Den bedste beslutning

I Viborg fortæller tidligere indehaver af Viborg Rørteknik, Leif Jensen, at beslutningen om at sælge har været svær.

- I alle årene har det handlet om at udvikle forretningen - og dermed udvikle medarbejderne. At blive en del af Søberg Gruppen vil sikre, at både kunder og medarbejdere får de bedste muligheder for fortsat udvikling. Så selvom det naturligvis har været noget, jeg har tænkt meget over, er jeg ikke i tvivl om, at det er den bedste måde at sikre virksomhedens fremtid på, siger Leif Jensen, der - sammen med de øvrige medarbejdere - fortsætter i Søberg Gruppen.


Så selvom det naturligvis har været noget, jeg har tænkt meget over, er jeg ikke i tvivl om, at det er den bedste måde at sikre virksomhedens fremtid på

Leif Jensen, tidligere indehaver af Viborg Rørteknik
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Viborg Nyt

Flere boliger på vej i banebyen

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Annonce