Annonce
Viborg Nyt

Viborgs femte Rema 1000 står klar til efteråret - lokal købmand flytter med

Jess Bøger bliver manden i front for den nye Rema 1000 i Arnbjerg. Arkivfoto: Morten Dueholm
Arnbjerg får en ny Rema 1000, der samtidig bliver Viborgs femte. Jess Bøger, der indtil nu har været købmand hos Rema 1000 på Koldingvej, flytter med over som ny frontmand.
Annonce

Viborg: I de seneste uger har maskinerne arbejdet på Gl. Århusvej 197. En ældre villa er revet ned, og grunden er ryddet.

En forudsætning for, at der kan bygges op.

For her i den absolut sydligste del af Viborg vil der til efteråret stå en helt ny Rema 1000. Den femte i byen.

- Vi står klar til oktober. Eller november, hvis der kommer forsinkelser lyder det fra Stephan Sørensen, der er direktør for ejendomsudvikling hos Reitan - firmaet bag Rema 1000.

En enkelt af Viborgs Rema-butikker er placeret i Overlund, mens de snart fire andre er placeret vest og syd for søen. Faktisk ligger de fire butikker så tæt, at hvis man hopper i bilen og kører ad de rigtige veje, vil man på 5,5 kilometer passere alle fire.

- Jo, der er mange, men jeg vil hellere sige, at det er passende. For det går fint i forretningerne. Vi arbejder ud fra en tanke om at kunne tilbyde kunderne et sted at handle, der hvor de bor.

Men kan butikkerne ikke ende med at kannibalisere på hinanden, når de ligger så tæt?

- Det skal man selvfølgelig altid passe på med. Men placeringerne er nøje udvalgt. Kommer man ind i Overlund, har man butikken der. Kommer man ind fra Aarhus, er den nye butik der, eller hvis man kommer ind fra Aalborg, er der en butik på Indre Ringvej. Og de andre butikker dækker også hvert deres nærområde ud fra de placeringer, de har (på Marsk Stigs Vej og Koldingvej, red.), siger Stephan Sørensen.

I de sidste par uger er der blevet arbejdet på at rive det tidligere paracelhus ned. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Ny, velkendt købmand

Hvis man har for vane at handle i Rema 1000 på Koldingvej, vil det være et velkendt ansigt, der møder kunderne i den nye butik i Arnbjerg.

Jess Bøger, der siden 2015 har været købmand i den veldrevne butik på Koldingvej, skifter nemlig til den nye Rema 1000.

- Ja det er korrekt, lyder det fra Mikael Rosendal Sørensen, der er regionschef for Rema-butikkerne i det midt- og østjyske.

Han uddyber valget af Jess Bøger som ny Arnbjerg-købmand:

- Jess har ønsket en ny udfordring samtidig med, at han er glad for lokalområdet. Han er en god købmand, der har fået mange rosende ord med på vejen – blandt andet fra sine kunder. Han har leveret et super stykke arbejde på Koldingvej, og vi er sikre på, at han vil gøre det godt i Arnbjerg, siger Mikael Rosendal Sørensen, der også kan fortælle, at der endnu ikke er en købmand på plads til at overtage Rema 1000 på Koldingvej.

- Nej, vi har endnu ikke meldt noget ud internt, så vi er ikke begyndt at lede endnu, siger regionschefen.

Annonce

Anderledes opgave

Jess Bøger selv glæder sig til at tage fat på en ny og for ham anderledes opgave.

- Jeg har prøvet at overtage en Rema 1000 efter en ombygning. Jeg har været med til at lukke nogle butikker. Men jeg har aldrig prøvet at åbne en ny, fortæller Jess Bøger om sit kommende arbejde.

Han ser frem til den nye udfordring:

- Det bliver sindssygt spændende. I en eksisterende butik overtager man et personale og et kundegrundlag. Den del har jeg ikke her. Jeg skal være med til at starte op fra bunden. Samtidig er det i tidssvarende lokaler. Det glæder jeg mig meget til.

Lokalt handlende kender Jess Bøger som en købmand, der bruger mange timer i sin forretning, og det kommer han helt sikkert også til i den nye.

- Jeg ser det ikke som en straf at være på arbejde. Jeg kan lide at være der, hvor en god dag også handler om at have kontakten og snakke med kunderne. Det er en livsstil at være købmand, og så må man bare regne med, at det tager nogle timer, siger Jess Bøger.

Huset, der indtil for nylig stod i den sydlige ende af Viborg lige inden til- og frakørslen ved Århusvej. Foto fra Google Maps
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce