Annonce
Viborg Nyt

Viborgs januarudsalg er faktisk i gang: Det er bare rykket på nettet

Anne Hermann fra Vi er Viborg håber, at forbrugerne vil tjekke deres lokale butikkers Facebook og Instagram frem for at handle hos udenlandske tøjforhandlere. Arkivfoto: Morten Dueholm
Handelsforeningen Vi er Viborg er klar med en klar opfordring til at finde den virtuelle udgave af Viborgs fysiske butikker på nettet frem for at google sig til januarudsalget.
Annonce

Viborg: Man kan sagtens støtte lokalt, selvom den lokale butik er lukket.

Eksempelvis kan man kontakte en af Viborgs tøjbutikker på Facebook eller Instagram. Her kører januarudsalget nemlig for fuldt drøn, så det er muligt at gøre en god handel samtidig med, at man støtter den butik, man også gerne vil have til at være der, når Danmark åbner op igen.

- Butikkerne har snart haft et år til at øve sig på at sælge via sociale medier efter den første nedlukning i marts, og de er også blevet rigtig gode til det sammen med kunderne. Man kan bare gå ind på butikkernes Facebook-sider og se, hvem der sælger, og hvordan det fungerer. Så jeg synes helt sikkert, at man skal søge lokalt, før man søger på Google, siger Anne Hermann fra Vi er Viborg.

Hun fortæller videre, at butikkerne har været glade for at få julehandlen med, selvom det naturligvis gik hårdt ud over centret med deres ekstra lukkedage. Men støtten må meget gerne fortsætte:

- Januar har sin helt egen funktion i årshjulet, da butikkerne sidder inde med en masse kollektioner, som de gerne skal af med, inden der kommer nyt. Tøjet får ikke mere værdi af at hænge på stativet.

Annonce

Glem byttefrygten

Ud over udsalg har januar også den funktion, at man kan få byttet sine julegaver. Den del er straks sværere at håndtere, erkender Anne Hermann.

Men samtidig slår hun fast, at man ikke skal frygte for, at den trøje eller fingerring, man har fået i en forkert størrelse, ikke kan byttes.

- Butikkerne har allerede sat forlænget byttefrist på mange varer, og man finder naturligvis ud af det, hvis butikkerne er lukket i den periode, hvor byttefristen normalt løb. Det er nok den største bekymring blandt forbrugerne lige nu, men de har altså ikke noget at bekymre sig over, siger Anne Hermann, der godt kan forstå utrygheden.

- Planen er jo, at butikkerne åbner igen den 18. januar, men vi er alle klar over, at de planer kan ændres.


Jeg synes helt sikkert, at man skal søge lokalt, før man søger på Google.

Anne Hermann, chef for forretningsudvikling i Vi er Viborg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce