Annonce
Viborg Nyt

Vidne: Ældre herre blev skubbet og påkørt med indkøbsvogn i Rema 1000

Karin Kristiansens tur i Rema 1000 søndag eftermiddag blev helt anderledes end forventet, da hun oplevede en aggressiv mand, som skubbede til en ældre herre. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix 2020
Søndag eftermiddag slog temperamentet gnister, da en mand mente, at en ældre herre i køen bag ham stod for tæt på. Det førte til skub og hårde ord.
Annonce

Viborg: Søndag eftermiddag - lidt i 16 - skulle Karin Kristiansen bare en tur i Rema 1000 i Overlund, hvor hun som så mange andre, skulle handle ind.

Det blev dog ikke en helt almindelig tur i Rema, da en episode ved den modsatte kasse stjal opmærksomheden.

- Jeg stod ved kasse 2, og ovre ved kasse 1 stod en mand, som har en ældre herre bag sig. Den ældre herre stod helt sikkert for tæt på, men i stedet for at sige det pænt, så vendte manden sig om og sagde: "gider du godt gå tilbage!". Det var virkelig med en aggressiv fremtoning, fortæller Karin Kristiansen.

Herefter lagde manden sin hånd på den ældre herres skulder og skubbede ham tilbage.

- Vi snakker altså om en ældre herre med mimrende ansigtstræk og rystende hænder. Han var godt oppe i alderen, siger Karin Kristiansen.

Annonce

- Er du okay?

Den ældre herre var dog ikke færdig med at blive skubbet til. Da den skubbende mand skulle betale for sit indkøb, begyndte den ældre herre at lægge sine varer på båndet. Det mente manden dog ikke var i orden. Han tog fat i sin vogn og skubbede den ind i maven på den ældre herre, som igen blev rykket bagud.

- Jeg var faktisk på vej ud af butikken, da jeg tænkte, at det skulle være løgn, siger Karin Kristiansen, som gik tilbage til den ældre herre.

- Jeg spurgte ham, om han var okay. Jeg var faktisk nødt til at spørge tre gange, fordi han hørte så dårligt. Så jeg tror da, at det var derfor, at han ikke nåede at reagere, da han blev bedt om - nej beordret om - at rykke tilbage, siger Karin Kristiansen.

Den skubbende mand var dog langtfra færdig med at reagere voldsomt, da han sagde til Karin, at hun skulle "holde sin kæft og blande sig udenom".

- Jeg blev simpelthen så sur og skuffet. Det var virkelig en træls oplevelse, siger Karin Kristiansen.

Avisen har sidenhen været i kontakt med Rema 1000 i Overlund, som dog ikke har oplevet episoden, men fortæller, at folk generelt er gode til at overholde restriktionerne med en god og tilforladelig tone.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Annonce