Annonce
Viborg Nyt

Vinstuen holder ord: 10.000 kroner uddeles til gode formål

Som lovet giver Vinstuen en del af det overskud væk, som foreningen har tjent efter at være gået sammen med Under Torvet. Arkivfoto
Under Snapsting slog pop-op vinbaren, Vinstuen, sig sammen med Under Torvet. Inden blev det lovet, at en del af overskuddet ville gå til gode formål. Det ord sættes der nu handling bag.
Annonce

Text Preview

Viborg: 10.000 kroner.

Så meget er vinforeningen Vinstuen klar til at dele ud, efter et vellykket Snapsting og efter følgende fin gang i vinsalget hos Under Torvet.

Det var på forhånd lovet, at en del af overskuddet fra foreningens salg ville gå til gode formål. Nu er Vinstuen så klar til at uddele kontante beløb.

Og det er helt almindelige mennesker, der kan få del i donationerne. På Vinstuens Facebook-side skriver personerne bag:

- Hurra og tak for at I har været forbi og støttet os, så vi kan få penge til at give væk.

- Det ligger i Vinstuens DNA at uddele penge efter hver gang, vi har haft åben. Det fortsætter vi selvfølgelig med, og fordi så mange søde mennesker har lagt vejen forbi vores sammenbragte barn ”Vinstuen Under Torvet”, har vi besluttet at donere kroner 10.000 til et godt formål.

- Går du med en god idé, men mangler 500,00 kroner? Vil du gerne give dine børn en cykel? Trænger I til at komme i Faarup Sommerland eller Legoland? Ville din mor blive glad over en tur på Søster Lagkage? Eller en gang massage? Giver det mening at lave et projekt for ensomme unge?

- Står du/I og har en god idé til jer selv, eller har du lyst til at glæde andre, så skriv til os på Facebook. Send en kort beskrivelse af hvem, hvad og hvor - og det beløb, du ansøger om.

-Ansøgningsfristen er 1. september og fredag den 13/9 kl. 16.30 holder vi en lille fest, hvor pengene vil blive overrakt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce