Annonce
Viborg Nyt

Virksomhed bag Tinghallen-byggeri er gået konkurs

Entreprenør bag Tinghallen-byggeriet er gået konkurs. Arkivfoto: Morten Pedersen
Lokale entreprenører risikerer at miste penge for det arbejde, de har udført.
Annonce

Viborg: Dansk Halbyggeri A/S fra Galten, som er hovedentreprenøren bag Tinghallens udvidelse, er gået konkurs. Det meddeler Licitationen.

Virksomheden skiftede tirsdag navn til "Selskabet af 7. januar 2020 A/S", og onsdag formiddag fortæller administrerende direktør og medejer Henrik Madsen, at han er på vej til Skifteretten for at begære selskabet konkurs.

Viborg Stifts Folkeblad har haft kontakt med en lokal entreprenør, som oplyser, at flere lokale virksomheder kommer til at miste betydelige beløb som følge af konkursen.

Allerede, da Dansk Halbyggeri begyndte på om- og tilbygningen af Tinghallen, havde virksomheden en dårlig økonomi. I 2017 var der et beskedent overskud på 147.000 kroner, og i 2018 var der et underskud på godt to millioner kroner.

Det var i januar 2018, at Viborg Kommune kunne meddele, at Galten-virksomheden havde vundet udbuddet om at opføre Tinghallen. En enterprise på 62 millioner kroner, blev det dengang annonceret.

Læs mere på viborgfolkeblad.dk.

Som det fremgår af dette kort fra Dansk Halbyggeris hjemmeside, har virksomheden gang i adskillige byggerier i Viborg Kommune.
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce