Annonce
Viborg Nyt

Volkswagen Viborg valgt som landets bedste Volkswagen Forhandler

Volkswagen Viborg på Lundborgvej er for anden blevet hædret med titlen som Årets Volkswagen Forhandler. PR Foto
Volkswagen Viborg er blevet hædret med titlen som Årets Volkswagen Forhandler 2019.
Annonce

Viborg: Volkswagen Viborg på Lundborgvej er har fået titlen som Årets Volkswagen Forhandler 2019. Den tildeles af den danske Volkswagen importør og udløser blandt andet et diplom og et tilskud til en fest for personalet.

Men først og fremmest ligger der i titlen anerkendelse for den præstation, som hele teamet hos Volkswagen Viborg har ydet.

Titlen vinder man ved at have ydet det bedste resultat på en lang række målepunkter - blandt andet kundetilfredshed, salg og service.

- Volkswagen Viborg har over året haft nogle rigtige gode måneder og ellers ligget stabilt i performance året igennem. De kan velfortjent kalde sig årets bedste Volkswagen forhandler i 2019. Det ville slet ikke kunne lade sig gøre uden et stærkt hold, og det må man sige, at Viborg har, lyder skudsmålet fra Volkswagen i en pressemeddelelse.

De ord vækker glæde i Viborg.

- Vi er naturligvis stolte over at have modtage anerkendelsen. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste oplevelse og sikre høj kundetilfredshed. Derfor kan vi også mærke, at denne anerkendelse betyder meget for vores 75 medarbejdere i virksomheden, siger Steffen Christensen, direktør hos Sølvsten Biler, der udover at sælge og servicere Volkswagen også er forhandler af Škoda, Seat og Audi Servicepartner.

Annonce

Bedst - igen

I december kunne virksomheden fejre titlen som Årets Škoda-Forhandler 2019 ligesom Seat-forretningen ligger blandt de bedste i Danmark.

Det er da også anden gang, at Viborg-virksomheden modtager hædersbeviset.

Senest skete det i 2017, hvor virksomheden modtog prisen som Årets Volkswagen Forhandler 2016.

- Det er meget tilfredsstillende, at vores fokus på kvalitet og udvikling af blandt andet kundetilfredshed, arbejdsprocesser og medarbejdernes motivation forsat er til en topplacering i branchen, siger Steffen Christensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce