Annonce
Viborg Nyt

Vores Bager flyvende fra start i Vestergade

Bagermester Jeppe Frederiksen (til venstre) og partner Troels Margon Nielsen er utrolig glade for den modtagelse, kunderne gav dem på førstedagen med Vores Bager. Foto: Louis Schmidt-Lund
Kunderne har savnet deres gågadebager, og de strømmede til på åbningsdagen for Vores Bager.
Annonce

Viborg: Allerede en halv time før åbningen havde duften fra friskbagt brød bredt sig til omgivelserne fra bageriet på hjørnet af Vestergade og Ll. Hjultorvgyde. Da Vores Bager slog dørene op for første gang, var der nærmest kø.

Så mange morgenvandrere er der altså ikke ved halvsyv-tiden en halvsøvning juli-morgen midt i ferietiden, som bliver lokket til af velduften. Det var således helt tydeligt, at omgivelserne havde savnet deres lokale gågadebager, siden Hartvigs Bageri lukkede den 13. april, lidt tidligere end beregnet på grund af corona-krisen.

- Vi har fået en fin start. Jeg tror, rundstykkerne bliver udsolgt, sagde bagermester Jeppe Frederiksen torsdag morgen.

Han må, brødebetynget, erkende, at han faktisk var 10 minutter forsinket med netop rundstykkerne på åbningsdagen. Heldigvis var der friskbrygget kaffe til de mest morgenfriske i ventetiden.

- På den første dag kan det være svært at vurdere, men sådan helt generelt skal vi lige finde ud af kunde-flowet, hvornår kommer kunderne på dagen og efter hvad. Der er uden tvivl noget, jeg får lavet for lidt eller for meget af. Ferietiden spiller også ind, siger bagermesteren.


På den første dag kan det være svært at vurdere, men sådan helt generelt skal vi lige finde ud af kunde-flowet, hvornår kommer kunderne på dagen og efter hvad. Der er uden tvivl noget, jeg får lavet for lidt eller for meget af. Ferietiden spiller også ind.

Jeppe Frederiksen, bagermester.


Kunderne strømmede til, da bageriet i Vestergade genåbnede torsdag morgen som Vores Bager. Ud fra ordvekslingen med personalet bag disken var helt tydligt, at bageriet har været savnet, efter at Hartvigs Bageri lukkede midt i april.
Annonce

Erfarent personale

På åbningsdagen var der erfarent personale på plads bag disken, og der var travlt med at fylde i poser, men der var også tid til en lille snak eller friske bemærkninger til kunderne. Og det var af ordvekslingen helt tydeligt, at kunderne havde savnet deres bager i Vestergade.

Personaledelen har den anden del af makkerparret i Vores Bager, Troels Margon Nielsen, stået for.

- Vi havde intet problem med at finde personale. Det er er nogle erfarne damer, ikke fra bager-branchen, men fra andre dele af detailhandlen, og de har kunde-erfaring, hvilket er meget vigtigt, siger Troels Nielsen.

Fremover bliver det nok mønstret, at de ældre og erfarne er i butikken først på dagen, de unge om eftermiddagen.

Det er Troels Nielsen som ellers står for markedsføring og regnskab, mens Jeppe Frederiksen har indkøb og bageriet som sit suveræne domæne.

Makkerparret er for øvrigt ikke kede af, at de har haft lidt ekstra tid op til åbningen.

- Der er altid nogle småting, som kan laves eller ændres til det bedre, så vi har udnyttet den ekstra tid optimalt, siger Jeppe Frederiksen, inden han igen sætter kursen mod bageriet. Der skal laves eftermiddags-lækkerier til kunderne, hvor kager med flødeskum indgår.

 Alt var klappet og klart fra morgenstunden til åbningen af Vores Bager. Foto: Emma Rose Haas
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce