Annonce
Viborg Nyt

Vridsted IF tilbyder "smart"-træning

Hvilken bold - eller er det begge - der skal senedes afsted? Smart-training udfordrer hjernerne i Vridsted. Pressefoto
Annonce

Vridsted: - Få udfordret din hukommelse og balance med den nye træningsform smart-training i Vridsted IF, lyder det i et tilbud fra forening.

Vridsted IF har nemlig taget det nye træningskoncept fra DGI til sig, og har haft Birte Mark på instruktør-uddannelse hos DGI. "Smart-training" er bygget op om øvelser, der træner forskellige dele af hjernen. For eksempel kan man få en øvelse, hvor man skal huske, om man skal kaste en stor eller en lille bold, eller dem begge, mens man samtidig svinger den ene arm til en bestemt rytme.

Træningen er for alle, og det henvender sig især til mennesker, der gerne vil holde deres hjerne skarp og blandt andet skabe mere overskud i deres hverdag.

Kernen i træningen er, at hjernen skal skabe forbindelser. De opstår, når du er i en læringssituation, og derfor er "smart-training" fuld af udfordringer hele vejen igennem.

Udbyttet af træningen kan være, at man bliver bedre til at huske, til at fokusere og til at træffe beslutninger i sin hverdag. Hertil kommer træningen af din balance og koordination, fortæller en af konceptudviklerne bag "smart-training", Lisbeth Spanggaard, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce