Annonce
Viborg Nyt

Wagner i Viborg i farezonen: Risikerer at skulle lukke

Wagner i Viborg er i farezonen for at være blandt de 20 ud af 84 butikker, der skal lukke. Arkivfoto: Morten Pedersen
En fjerdedel af PWT Groups herretøjsbutikker skal lukke, hvilket muligvis kan ramme Wagner i Viborg. Tøjeksperten Døssing har lokale ejere og bliver med garanti ikke ramt.
Annonce

Viborg: For en måneds tid siden kom det frem, at PWT Group var gået i betalingsstandsning og satte gang i en rekonstruktion. Nu er der nyt om, hvordan det kommer til at udmønte sig.

PWT Group ejer 84 butikker - Tøjeksperten og Wagner - og af dem lukker 20. Samtidig reduceres antallet af medarbejdere fra 575 til 395.

Men hvilke butikker, der bliver ramt, er ikke afgjort. I øjeblikket er der forhandlinger i gang, og af respekt for medarbejderne i de PWT-ejede butikker vil koncernen på nuværende tidspunkt hverken pege på butikker, der fortsat vil have åbent eller lukke.

Dermed er Wagner i Viborg altså også i farezonen.

- Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig, for at vi kan lykkes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere, siger administrerende direktør i PWT Group, Ole Koch Hansen i en pressemeddelelse.

Wagner i Viborg er tidligere blevet beskrevet som ”en af de mest velfungerende butikker”, og det kan blive center-butikkens redning.

- Et tydeligt valg af de stærkeste butikker og brands til fremtiden, sammen med en medarbejdertilpasning og den allerede gennemførte afvikling af butikkerne i Norge, danner en del af grundlaget for en fremtidig stærk samarbejdspartner for kunder, leverandører, udlejere med videre, fremfor en konkurs som ingen er tjent med, og hvor konsekvenserne er langt større for alle parter, siger rekonstruktør-advokat Andreas Kærsgaard, der jævnfør ovenstående ikke sætter navn på de butikker, der står til at skulle lukke.

Mens Wagner i Viborg ikke kan vide sig fuldstændig sikker, så er Tøjeksperten Døssing uden for farezone i den igangværende rekonstruktion.

Butikken i Vestergade har sit eget CVR-nummer og er ejet af Michael Døssing og Morten Andersen - og vil derfor fortsat bestå, uanset hvad der sker med Tøjeksperten.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce