Annonce
Viborg Nyt

Wash World åbner endnu en bilvask i Viborg

Wash World åbner sin anden butik i Viborg på hjørnet af Indre Ringvej og Falkevej. Foto: Morten Dueholm
Endnu en vaskehal til bilen åbner i Viborg lige inden jul, når Wash Worlds anden bilvask står klar til at tage imod snavsede biler fra fredag den 20. december.
Annonce

Viborg: Rigtig mange viborgensere har nok lagt mærke til, at der på hjørnet af Falkevej ved Indre Ringvej er skudt en vaskehal op i de seneste måneder.

Markante skilte viser også, at bygningen snart er klar, men man kan altså ikke få rengjort sin bil endnu.

Fredag den 20. december åbner vaskehallen officielt, og han over hele den sidste weekend inden juleaften kan man så vaske sin bil til bare én krone for at markere åbningen.

- Vi kører sådan lidt en "soft opening", og hvis hallen er klar før, kan man komme til at bruge den. Men det er altså den 20. december, der er vores officielle åbningsdag, hvor vi med garanti kan sige, at vi er klar, lyder det fra marketingchef Martin Most.

Han kan også fortælle, hvorfor Wash World vælger at åbne endnu en vaskehal i Viborg, hvor der allerede er en Wash World på Vognmagervej.

- Helt simpelt vurderer vi, at der også er et behov for det i denne del af byen. Så kan folk i den sydlige ende af byen også få vasket deres bil hos os uden at skulle køre langt for det.

Til forskel fra den første Wash World på Vognmagervej vil den nye på Falkevej have andre muligheder.

- Man kan fylde sprinklervæske direkte på bilen fra vores stander, og dermed mindsker man plastikforbruget. På Falkevej er den traditionelle sæbespand også skiftet ud med en højtryksforvask, så man nemt kan vaske de svært tilgængelige steder på bilen, siger Martin Most og fortsætter:

- Og så bliver det muligt at damprense sine måtter for at undgå snavs inde i bilen. Det er altsammen nye ting, som vi har med i den nye vaskehal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce