Annonce
Viborg Nyt

Zonta Viborg giver 45.000 kroner til gode formål

Gitte Norberg modtager på vegne af Mødrehjælpen i Viborg 20.000 kroner af Anette Sørensen og Pia B. Jakobsen fra Zonta Viborg. Pressefoto
Annonce

Viborg: Årets salg af kunsthåndvæk og brugte tasker har landet 45.000 kroner i lommerne på Zonta Viborg, som gruppen har givet videre til tre godgørende formål.

Mødrehjælpen Viborg modtog midt i december en donation på 20.000 kroner. De penge er nu øremærket den sommerlejr, der hvert år i juli giver enlige forældre med børn på mellem fem og 10 år muligheden for en uges lejr med alt betalt.

- Vi er meget glade for at kunne tænke frem, så vi allerede nu kan bestille opholdet, siger Gitte Norberg fra Mødrehjælpen Viborg.

5000 kroner har Zonta Viborg givet til en undervisningsplatform, der er lavet i samarbejde med grupper i Aarhus og Silkeborg og lokale gymnasier i områderne.

Målet med platformen er at motivere undervisere på ungdomsuddannelserne til at arbejde med FN's verdensmål nummer fem, der handler om ligestilling mellem kønnene, hvilket også er Zontas formål.

De sidste 20.000 kroner er givet til Unicef og FN's fælles projekt, der søger at afslutte børneægteskaber.

- Vi skylder alle sponsorer, donorer, taske- og kunsthåndværks-købere en stor tak. Uden deres store opbakning og støtte havde vi ikke kunnet samle så mange penge, siger Anette Sørensen, formand for Zonta Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce