Annonce
Vinderup Avis

31-årig er ny chef hos GF Forsikring Nordvest

Connie Bruun i dialog med sin afløser som chef, Peter Agger, på forsikringskontoret i Holstebro. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Peter Agger har afløst Connie Bruun som daglig leder af forsikringshuset i Holstebro. Connie Bruun fortsætter som formand.
Annonce

Holstebro: En ny chef har taget over hos GF Forsikring Nordvest med kontor på Viborgvej i Holstebro. Efter at have været chef for GF Forsikring Nordvest siden 2008 har Connie Bruun overladt tøjlerne til Peter Agger, 31.

Han er uddannet som assurandør hos Tryg og kom til GF Forsikring i marts 2017.

- Det er spændende. Der er meget nyt at se til. Jeg glæder mig over det nye ansvar og til at være med til at præge udviklingen, fortæller han.

Peter Agger bor i Halgård sammen med pædagogen Christina, som han skal giftes med om et par uger. De har datteren Benedicte på 15 måneder.

Fritidsinteressen er familiehygge og cykling.

Connie Bruun, 63, har arbejdet hos forsikringsselskabet siden 1997. Hun er nu begyndt at trappe ned.

- Jeg er gået ti procent ned i arbejdstid og trapper løbende ned i løbet af de næste tre år, indtil jeg holder, fortæller hun.

Hun bor sammen med Bjarke på Offenbachsvej. Parret elsker at rejse. Det er blevet til tre rejser i år og en rejse til Kreta er planlagt til efteråret. Sidste år var parret en tur i Thailand.

Connie Bruun fortsætter som formand i forsikringsklubben GF Nordvest, står for regnskabet og har dermed fortsat fingeren på pulsen.

- Jeg har et rigtig godt samarbejde Peter Agger, som er med på vores bestyrelsesmøder, understreger hun.

GF Nordvest har netop rundet 50 år og chefskiftet og jubilæum fejrer lørdag 7. september med en en lille festlighed på Store Torv i Holstebro. Her har GF Forsikring en pavillon og serverer både kaffe, øl, vand og pølser.

Holstebro-kontoret er bemandet med syv medarbejdere. Kontoret dækker Thyholm mod nord, Aulum mod syd og Thyborøn mod vest.

31-årige Peter Agger er ny chef hos GF Forsikring - og kan også snart fejre bryllup.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce